ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φουρθιώτης: Οδηγήθηκε το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού

Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης οδηγήθηκε σήμερα νωρίς το πρωί στις φυλακές του Κορυδαλλού.
Φουρθιώτης: Οδηγήθηκε το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού

Φουρθιώτης: Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης οδηγήθηκε σήμερα νωρίς το πρωί στις φυλακές του Κορυδαλλού.

O Μένιος Φουρθιώτης αποτελεί ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών στην Ελλάδα και η υπόθεση προχωρά, μέσω της ανάλυσης δεδομένων από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Σήμερα το πρωί, στις 9, ο γνωστός παρουσιαστής, οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο λόγος είναι πως ο κατηγορούμενος έχει κριθεί προφυλακιστέος τόσο από τον ανακριτή και τον εισαγγελέα.

O παρουσιαστής αναμένεται να παραμείνει εκεί και να εκτίσει το διάστημα της προφυλάκισης του μέχρι να πραγματοποιηθεί η δίκη. Ο Μένιος Φουρθιώτης αρνήθηκε τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί ότι ο ίδιος σχεδίασε τις επιθέσεις στο σπίτι του.

Τα άλλα δύο άτομα που έχουν συλληφθεί για την ίδια υπόθεση αναμένεται να μεταφερθούν στις φυλακές Μαλανδρίνου και Λάρισας. Μάλιστα τηρούν την ίδια στάση, δηλαδή επιμένουν πως δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση και πως η μόνη τους σχέση με τον Μένιο Φουρθιώτη είναι ότι τους είχε προσλάβει ως φύλακες μετά την απόφαση να αποσυρθεί η αστυνομική συνοδεία.

Πηγή: Iefimerida.gr

Πότε ανοίξουν ξανά σούπερ μάρκετ και εμπορικά καταστήματα!

Ιερώνυμος για Άγιο Φως: Φέτος έγινε μία απρέπεια… (vid)

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φουρθιώτης: Οδηγήθηκε το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.