ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιερώνυμος για Άγιο Φως: Φέτος έγινε μία απρέπεια… (vid)

O Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος μίλησε για την απόφαση η Λάρισα να παρακαμφθεί και να μην λάβει το Άγιο φως.
Ιερώνυμος για Άγιο Φως: Φέτος έγινε μία απρέπεια… (vid)

Ιερώνυμος για Άγιο Φως: O Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος μίλησε για την απόφαση η Λάρισα να παρακαμφθεί και να μην λάβει το Άγιο φως.

Ιερώνυμος για Άγιο Φως: Στην Ελλάδα έφτασε το Άγιο Φως, με σεμνή τελετή. Παρόλα αυτά η Λάρισα παρακάμφτηκε και δεν έλαβε το Άγιο Φως.

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος τοποθετήθηκε για αυτό το πρωτοφανές γεγονός και σύμφωνα με το Larissanet.gr, είπε προς τους φορείς, να μην επιτρέψουν να συμβεί ξανά το ίδιο στο μέλλον.

Χαρακτηριστικά τόνισε από τον Άγιο Αχίλλιο: «Φέτος έγινε μία απρέπεια, παρελήφθη η Λάρισα από τις πόλεις που θα έπρεπε να λάβει το Άγιο Φως. Αυτό δεν πρέπει να είναι αφορμή μουρμούρας και γκρίνιας γιατί πρέπει σήμερα να τους συγχωρήσουμε όλους λόγω της Αναστάσεως. Όμως πρέπει να κατανοήσουμε πως την τέταρτη πόλη της Ελλάδος δεν μπορεί κάποιοι να την διαγράφουν έτσι όταν είναι να της απονεμηθεί τιμή. Γι ‘ αυτό οι φορείς της πόλης δεσμευόμαστε πως κάτι τέτοιο δεν θα επαναληφθεί.

Θα πιέσουμε τα κεντρικά όργανα που συνήθως κάνουν τέτοιες… τρικλοποδιές στην Λάρισα να μην το ξανακάνουν. Γιατί από μας παίρνει το φως όλη η Θεσσαλία και οι Μητροπόλεις. Το φως που έχουμε είναι βέβαια άγιο».

Ηλεία: Μεγάλη φωτιά μαίνεται στην περιοχή Σμέρνα

Κυριακή του Πάσχα: Τι ισχύει για όσους θέλουν να πάνε σε γιορτινό τραπέζι

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιερώνυμος για Άγιο Φως: Φέτος έγινε μία απρέπεια… (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.