ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Fuel Pass: Αυτοί θα είναι οι νέοι δικαιούχοι – Αυξάνονται τα αστεία ποσά

«Κλείδωσε» η επέκταση του Fuel Pass – Αυξάνονται οι δικαιούχοι και τα ποσά.
Fuel Pass: Αυτοί θα είναι οι νέοι δικαιούχοι – Αυξάνονται τα αστεία ποσά

Την ώρα που η ακρίβεια σφίγγει όλο και περισσότερο τον κλοιό στους Έλληνες πολίτες, η κυβέρνηση προχωρά στην επέκταση του fuel pass, ως ένα… μέτρο αντιμετώπισης.

Το οικονομικό επιτελείο έχει εστιάσει στο να βρεθούν λύσεις που θα μπορέσουν να… φρενάρουν κάπως την εκτίναξη της τιμής της βενζίνης. Ας μην ξεχνάμε πως μιλάμε για την όγδοη πιο ακριβή στον κόσμο και τέταρτη στην Ευρώπη! 

Οι σχετικές αιτήσεις για το επίδομα βενζίνης μπορεί να σταματούν αυτή την Παρασκευή (10/6), ωστόσο θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα ανακοινωθεί η έναρξη του Fuel Pass 2.

Μάλιστα, θα υπάρξει και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων αφού ο εισοδηματικός πήχης που τώρα βρίσκεται στις 30.000 ευρώ οικογενειακού μεικτού εισοδήματος θα ανέβει και θα μπορούσε να φτάσει και τις 45.000€ όπως ισχύει με την επιδότηση για το ηλεκτρικό ρεύμα.

Όλα αυτά τη στιγμή που ο Άδωνις Γεωργιάδης μας εμφάνισε το πολιτισμένο δίλλημα: ΕΦΚ ή… συντάξεις!

Όπως βλέπουμε η κυβέρνηση συνεχίζει την επικοινωνιακή διαχείριση της ενεργειακής κρίσης που έχει χτυπήσει και την Ελλάδα με προκλητικά αστεία μέτρα, μόνο και μόνο για να πει πως «κάτι κάνει» και πως καταλαβαίνει τις οικονομικές δυσκολίες των πολιτών.

Έτσι λοιπόν αντί να μειώσει τους φόρους στα καύσιμα…πράγμα το οποίο αν κάνει δεν θα έχει λεφτά να πληρώνει τις συντάξεις όπως χαριτολογώντας είπε προχθές ο Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ…δίνει για 2η φορά ψίχουλα τα οποία δεν αρκούν ούτε για ένα γέμισμα του ρεζερβουάρ…

Να υποθέσουμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ξανακάνει διάγγελμα για να μας υπενθυμίσει το δήθεν λαϊκό και κοινωνικό προφίλ του.

Ειδήσεις τώρα:

Ευλογιά των πιθήκων: Τα συμπτώματα και τι πρέπει να προσέχουμε

Masterchef trailer 14/6: Θέλει θράσος να παρουσιάζεις ένα τέτοιο γλυκό – Πιστεύεις πως θα κερδίσεις;

Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τραγικό φινάλε της σειράς!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Fuel Pass: Αυτοί θα είναι οι νέοι δικαιούχοι – Αυξάνονται τα αστεία ποσά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.