ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γερμανία: Εκεί δεν…έπιασαν ως τώρα οι περιορισμοί για όσους δεν κάνουν εμβόλιο!

Οι περιορισμοί που έχουν επιβληθεί ως τώρα στους ανεμβολίαστους δεν φαίνεται πως τους προτρέπει να κλείσουν ραντεβού για το Εμβόλιο.
Γερμανία: Εκεί δεν…έπιασαν ως τώρα οι περιορισμοί για όσους δεν κάνουν εμβόλιο!

Παρά τα νέα μέτρα που ισχύουν στη Γερμανία και τα υψηλά ποσοστά μόλυνσης που επικρατούν, οι εμβολιασμοί στη χώρα παραμένουν σταθεροί.

Ωστόσο, σε ορισμένα ομοσπονδιακά κρατίδια υπάρχουν ενδείξεις για μια ελαφρά αύξηση του ποσοστού των εμβολιασμών, το οποίο βέβαια είχε πρόσφατα μειωθεί σε σημαντικό βαθμό. Σε άλλα κρατίδια αναμένεται αύξηση του αριθμού των εμβολιασμών. Αν και άγνωστο το πότε θα συμβεί αυτό. Αυτά τα δεδομένα προκύπτουν από έρευνα του Γερμανικού Πρακτορείου Ειδήσεων (dpa).

Στην Γερμανία αυτή τη στιγμή, η πρόσβαση σε εστιατόρια, κομμωτήρια, κλινικές, πισίνες και άλλους εσωτερικούς χώρους θα επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο σε όσους έχουν εμβολιαστεί, σε όσους έχουν αναρρώσει και σε έχουν κάνει ή διαγνωστικό τεστ το οποίο βέβαια θα είναι αρνητικό. Τα μέτρα αυτά για τον Κορονοϊό  ισχύουν από τη Δευτέρα (23/08). Πρόκειται για διευρυμένους περιοριστικούς κανόνες οι οποίοι θα ισχύουν όταν τα επίπεδα μόλυνσης είναι υψηλά στη χώρα.

Παράλληλα η πλατφόρμα είναι ανοιχτή για εμβολιασμούς παιδιών ηλικίας 12 ετών και άνω καθώς πριν από μια εβδομάδα, η Μόνιμη Επιτροπή Εμβολιασμών της Γερμανίας (Stiko) συνέστησε να γίνουν οι εμβολιασμοί στα παιδιά. Αυτό ίσως να επηρεάσει το ποσοστό των εμβολιασμών. Αν και όσο πιο μικρή η ηλικία των εμβολιασμών τόσο περισσοτέροι οι γονείς που επιθυμούν να το κάνουν στο παιδί τους.

Ακόμη, από τις 11 Οκτωβρίου, τα γρήγορα διαγνωστικά τεστ δε θα διατίθενται πλέον δωρεάν στη Γερμανία, κάτι το οποίο ίσως επηρεάσει επίσης θετικά το ποσοστό των εμβολιζόμενων.

 

Διαβάστε Επίσης:

Ο υποχρεωτικός Εμβολιασμός έρχεται καθολικά! Πήρε μόνιμη άδεια το εμβόλιο Pfizer

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προκαλεί και σοκάρει με εξωφρενικές δηλώσεις: «Οι ανεμβολίαστοι δεν θα μπορούν να πάνε πουθενά»!

Κορονοϊός – Λονδίνο: Ντου σε κανάλια και στα γραφεία της google από εξαγριωμένους πολίτες που είναι κατά των εμβολίων!

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γερμανία: Εκεί δεν…έπιασαν ως τώρα οι περιορισμοί για όσους δεν κάνουν εμβόλιο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.