ΚΟΣΜΟΣ

Ο υποχρεωτικός Εμβολιασμός έρχεται καθολικά! Πήρε μόνιμη άδεια το εμβόλιο Pfizer

Μόνιμη άδεια από το αμερικανικό FDA πήρε το εμβόλιο Pfizer, ανοίγοντας τον δρόμο πλέον για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου.
Ο υποχρεωτικός Εμβολιασμός έρχεται καθολικά! Πήρε μόνιμη άδεια το εμβόλιο Pfizer

Υποχρεωτικός Εμβολιασμός: Το εμβόλιο Pfizer πήρε μόνιμη άδεια από το αμερικανικό FDA και ανοίγει το δρόμο για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου, καθολικά!

Πλέον είναι θέμα χρόνου ο υποχρεωτικός εμβολιασμός να γίνει απαιτητός και με το νόμο σχεδόν παντού. Κι αυτό διότι το εμβόλιο της Pfizer έγινε το πρώτο που πήρε μόνιμη –και όχι πλέον προσωρινή- άδεια από τον αμερικανικό οργανισμό τροφίμων.

Είχαμε αναφέρει από το Sportime πως το εμβόλιο των Pfizer – BioNTech αναμένεται να γίνει Δούρειος Ίππος νομιμοποίησης του εμβολιασμού σε όλους τους χώρους. Πιο συγκεκριμένα το εμβόλιο με τη μόνιμη άδεια πια, θα γίνει υποχρεωτικό σε σχολεία, κολέγια, νοσοκομεία και εργασιακούς τομείς.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η πρώτη φάση του σχεδίου, ειδικά σε ότι αφορά εταιρικούς οργανισμούς, μπορεί να λέει πως οι εργαζόμενοι που δεν επιθυμούν να κάνουν το εμβόλιο μπορούν να εργαστούν κάνοντας δύο rapid tests την εβδομάδα, αλλά στη συνέχεια αυτό θα αλλάξει.

Θα έχει το δικαίωμα o εργοδότης να απαιτήσει το εμβόλιο. Το τι θα γίνει αν κάποιος εργαζόμενος αρνηθεί, μένει να φανεί από το νομικό πλαίσιο που θα ισχύσει. Αλλά όλα τα πρώτα δείγματα δείχνουν πως τα δικαστικά όργανα τίθενται υπέρ της υποχρεωτικότητας. Και το επόμενο ερώτημα που αναμένουμε με ενδιαφέρον για τους υπαλλήλους και εργαζομένους γενικότερα, είναι τι θα προβλέπεται για την αποζημίωσή τους, σε περίπτωση απόλυσης. Εκεί θα μιλάμε για ασφυξία και επί της ουσίας καθολική επιβολή του εμβολιασμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προκαλεί και σοκάρει με εξωφρενικές δηλώσεις: «Οι ανεμβολίαστοι δεν θα μπορούν να πάνε πουθενά»!

ΕΣΥ: Η Κυβέρνηση αποτελειώνει τη δημόσια υγεία – Αναστολές εργασίας και περικοπές στα χειρουργεία!

Χιλιάδες κρούσματα και δεκάδες νεκροί στο εμβολιασμένο Ισραήλ!

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!