ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για κτηματικές διαφορές ηλικιωμένων κάηκε η Αχαΐα;

Στο στόχαστρο των Αρχών έχουν μπει ηλικιωμένοι αναφορικά με τις φωτιές που προκλήθηκαν στην Αχαΐα!
Για κτηματικές διαφορές ηλικιωμένων κάηκε η Αχαΐα;

Στο στόχαστρο των Αρχών έχουν μπει ηλικιωμένοι αναφορικά με τις φωτιές που προκλήθηκαν στην Αχαΐα!

Αχαΐα: Τον λόγο για τον οποίο κάηκε η Αχαΐα ερευνούν οι αρχές, με την φωτιά να είχε ως αποτέλεσμα να καούν ολοσχερώς, 20 σπίτια στη Ζήρια, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες αυτό να συνέβη εξαιτίας κτηματικών διαφορών!

Πιο συγκεκριμένα, η φωτιά ξέσπασε κοντά σε κεντρικό δρόμο και περίπου 500 μέτρα από σπίτι. Σύμφωνα με μαρτυρία του ιδιοκτήτη, την ώρα που είχε επιστρέψει από τα ψώνια της ημέρας, άκουσε έναν θόρυβο και αμέσως είδε τις φλόγες. Επιχείρησε με τη σβήσει μόνος του, όμως επεκτάθηκε γρήγορα.

Η φωτιά που ξεκίνησε από τη Ζήρια και επεκτάθηκε σε όλη την περιοχή, προκλήθηκε πιθανώς από αναζωπύρωση προηγούμενης πυρκαγιάς που είχε τεθεί υπό έλεγχο προ δύο ημερών.

Η πυρκαγιά στη Δροσιά του Δήμου Ερυμάνθου ξεκίνησε πιθανότατα από εμπρησμό. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, προσήχθη νεαρός κάτοικος, ωστόσο είχε άλλοθι και αφέθηκε ελεύθερος. Στο στόχαστρο των Αρχών, βρίσκεται και ένα ακόμα άτομο, το οποίο αναζητείται. Πρόκειται για ηλικιωμένο που έχει κτηματικές διαφορές με συντοπίτη του.

Παράλληλα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι την ώρα που βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στον Ριγανόκαμπο βρέθηκαν προσανάμματα – ξερά χόρτα εμποτισμένα με εύφλεκτο υλικό – κοντά σε στρατιωτική μονάδα.

Διαβάστε επίσης:

Χρυσοχοΐδης για φωτιά στην Αχαΐα: «Με την άμεση κινητοποίηση δεν θρηνήσαμε θύματα»

Φωτιά στην Αχαΐα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες – 16 τραυματίες, «στάχτη» 20 σπίτια

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020- Στίβος: Ο Εμμανουήλ Καραλής 4ος ολυμπιονίκης!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Για κτηματικές διαφορές ηλικιωμένων κάηκε η Αχαΐα;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.