ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιαγιά με άνοια έχει ξεχάσει σχεδόν τα πάντα εκτός από τους στίχους του «Αυτός ο άνθρωπος» της Ρίτας Σακελλαρίου

Εντυπωσιάζει γιαγιά που δεν ξεχνάει τους στίχους του αγαπημένου της τραγουδιού.
Γιαγιά με άνοια έχει ξεχάσει σχεδόν τα πάντα εκτός από τους στίχους του «Αυτός ο άνθρωπος» της Ρίτας Σακελλαρίου

Η Ρίτα Σακελαρίου δεν φεύγει από το μυαλό μίας ηλικιωμένης, η οποία συνεχίζει να τραγουδάει τα κομμάτια της.

Πιο συγκεκριμένα, μία γιαγιά η οποία έχει άνοια και έχει ξεχάσει τα πάντα, εντυπωσιάζει τραγουδώντας το αγαπημένο της τραγούδι που δεν είναι άλλο από το «Αυτός ο άνθρωπος».

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα Social Media, όχι μόνο ακούει με μεγάλη ευχαρίστηση το τραγούδι, αλλά θυμάται και όλους τους στίχους, καθώς και το όνομα της τραγουδίστριας το οποίο έχει μείνει χαραγμένο στο μυαλό της , δείχνοντας πως το διασκεδάζει ιδιαίτερα στο βίντεο που έχει γίνει ήδη Viral.

«Η γιαγιά μου από την άνοια έχει ξεχάσει σχεδόν τα πάντα εκτός από τους αγαπημένους της στίχους και καλλιτέχνες», αναφέρει χαρακτηριστικά η εγγονή της.

Το βίντεο έχει κάνει… θραύση στο Tik Tok αφού έχει ξεπεράσει τις 187.000 προβολές, ενώ αρκετές είναι οι αντιδράσεις του κόσμου γράφοντας όμορφα λόγια.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Οι καμπάνες του Σινά ηχούν πένθιμα για την «έρημο» της Ελλάδας

Οι καμπάνες του Σινά ηχούν πένθιμα για την «έρημο» της Ελλάδας

Η επιχείρηση υφαρπαγής του Σινά από την Αίγυπτο, είναι η τιμωρία για όσες φορές δεν σταθήκαμε στο ελληνορθόδοξο ανάστημά μας

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Η Ελλάδα καταστρέφει τα όνειρα των παιδιών και των οικογενειών – 4η η χώρα μας στην ΕΕ στον κίνδυνο παιδικής φτώχειας σύμφωνα με τη Eurostat!

Η Ελλάδα καταστρέφει τα όνειρα των παιδιών και των οικογενειών – 4η η χώρα μας στην ΕΕ στον κίνδυνο παιδικής φτώχειας σύμφωνα με τη Eurostat!

Ακόμα μια στατιστική «βόμβα» που συνδέεται με το δημογραφικό - «Τοξικό» το περιβάλλον για την παιδική ηλικία επί διακυβέρνησης Μητσοτάκη

Κοινωνία
Κοινωνία: Δημογραφικό SOS: Μειώθηκαν κατά 40% τα πρωτάκια σε σχέση με το 2010 – 45.000 λιγότερες οι εγγραφές στην Α’ Δημοτικού!

Δημογραφικό SOS: Μειώθηκαν κατά 40% τα πρωτάκια σε σχέση με το 2010 – 45.000 λιγότερες οι εγγραφές στην Α’ Δημοτικού!

Το μαθητικό δυναμικό μειώνεται με ραγδαίους ρυθμούς - Σοκ προκαλούν για το μέλλον της Ελλάδας τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας

Κοινωνία
Κοινωνία: Στεγαστικό πρόβλημα: Airbnb και ξένες επενδύσεις περιορίζουν τη διαθεσιμότητα των ακίνητων προς πώληση και ενοικίαση

Στεγαστικό πρόβλημα: Airbnb και ξένες επενδύσεις περιορίζουν τη διαθεσιμότητα των ακίνητων προς πώληση και ενοικίαση

Ξένες επενδύσεις και Airbnb περιόρισαν την διαθεσιμότητα των ακίνητων προς πώληση και ενοικίαση.

Κοινωνία
Απόψεις: Μονή Σινά : Η Πίστη δεν δημεύεται

Μονή Σινά : Η Πίστη δεν δημεύεται

Η Μονή Σινά δεν είναι απλώς ένα μοναστήρι. Είναι φάρος Ορθοδοξίας, κιβωτός μνήμης και πίστης, ρίζα του Ελληνισμού στην έρημο. Όσοι απλώνουν χέρι στο Σινά, απλώνουν χέρι στην Ιστορία και στην ψυχή μας. Είναι ώρα ευθύνης, όχι σιωπής. Ο Περικλής Γκιόλιας γραφει για το Σινά που μας καλεί...

Απόψεις
Κοινωνία: ΝΤΡΟΠΗ: Η Μονή Σινά δημεύεται από τους Αιγύπτιους και γίνεται μουσείο – Η εθελόδουλη πολιτική Μητσοτάκη φέρνει αφανισμό της Ελληνορθοδοξίας!

ΝΤΡΟΠΗ: Η Μονή Σινά δημεύεται από τους Αιγύπτιους και γίνεται μουσείο – Η εθελόδουλη πολιτική Μητσοτάκη φέρνει αφανισμό της Ελληνορθοδοξίας!

Οι «Αδελφοί Μουσουλμάνοι» εκμεταλλεύτηκαν τη δειλία της ελληνικής κυβέρνησης - Ανυπεράσπιστα τα ελληνορθόδοξα προσκυνήματα!

Κοινωνία
Κοινωνία: Λάκης Λαζόπουλος: «Η κυβέρνηση ζήτησε από το Mega να με κόψουν – Όποιος τους ενοχλεί, τελειώνει – Δεν θέλουν καμία φωνή»

Λάκης Λαζόπουλος: «Η κυβέρνηση ζήτησε από το Mega να με κόψουν – Όποιος τους ενοχλεί, τελειώνει – Δεν θέλουν καμία φωνή»

«Είναι μεγάλος ο φόβος και δεν υπάρχει ενημέρωση - Όποιος ελέγχει τα ΜΜΕ ελέγχει τον κόσμο. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τον κόσμο»

Κοινωνία
Κοινωνία: Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: O N.Σαλάτας καρφώνει Αυγενάκη και Γεωργαντά – «Οι μεγάλες κομπίνες έγιναν το 2022 και 2023»

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: O N.Σαλάτας καρφώνει Αυγενάκη και Γεωργαντά – «Οι μεγάλες κομπίνες έγιναν το 2022 και 2023»

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις του καρατομηθέντος προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ Νίκου Σαλάτα - «Με απέπεμψαν με εντολή Μαξίμου»

Κοινωνία
Κοινωνία: ΟΠΕΚΕΠΕ: 23 χρόνια όλοι οι κυβερνώντες είναι υπεύθυνοι που πήγαιναν 3 δισ το χρόνο  – Το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν να ακούσουν τους εργαζόμενους του ΟΠΕΚΕΠΕ

ΟΠΕΚΕΠΕ: 23 χρόνια όλοι οι κυβερνώντες είναι υπεύθυνοι που πήγαιναν 3 δισ το χρόνο – Το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν να ακούσουν τους εργαζόμενους του ΟΠΕΚΕΠΕ

Δεν ξύπνησε μία μέρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη και αποφάσισε να δώσει λύση στο θέμα του ΟΠΕΚΕΠΕ, δεν άκουγε καμία κυβέρνηση τα πραγματικά προβλήματα εδώ και 23 χρόνια.

Κοινωνία