ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιάννης Λαγός: Στην Αθήνα για να φυλακιστεί ο Χρυσαυγίτης Ευρωβουλευτής

Ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, θα βρεθεί από το Βέλγιο στην Αθήνα για να εκτίσει την ποινή φυλάκισης του.
Γιάννης Λαγός: Στην Αθήνα για να φυλακιστεί ο Χρυσαυγίτης Ευρωβουλευτής

Ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, θα βρεθεί από το Βέλγιο στην Αθήνα για να εκτίσει την ποινή φυλάκισης του.

Ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, που ήταν από τα πιο ισχυρά της μέλη, αναμένεται σε λίγες ώρες να βρεθεί στην Αθήνα.

Γίνεται η μεταφορά του από την βελγική πρωτεύουσα όπου συνελήφθη τα τέλη Απριλίου, για να εκτίσει την ποινή του, επί ελληνικού εδάφους.

Αυτή είναι 13 έτη και 8 μήνες που που του επιβλήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 2020 από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων που δίκασε την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Μάλιστα σήμερα αναμένεται να βρεθεί στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών στο εφετείο, για να λάβει το φυλακιστήριο του.

Αυτό θα συνταχθεί σύμφωνα με την απόφαση που εξέδωσε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στις 22 Οκτωβρίου 2020 επί των αναστολών στους καταδικασθέντες.

Στην συνέχεια αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Δομοκού. Ο Γιάννης Λαγός που ήταν πολλά χρόνια βουλευτής της Χρυσής Αυγής (2002-2019), ξεκίνησε ως μέλος της φρουράς του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, τον τοποθέτησε σε καίρια πόστα στην συνέχεια όπως στο Πολιτικό Συμβούλιο αλλά και το Πειθαρχικό Συμβούλιο του κόμματος. Τον Ιούνιο του 2019 εξελέγη Ευρωβουλευτής με την Χρυσή Αυγή, ωστόσο στην συνέχεια ανεξαρτητοποιήθηκε.

Ο νυν ανεξάρτητος ευρωβουλευτής , συνελήφθη για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στις 28 Σεπτεμβρίου 2013 μετά από ένταλμα που εκδόθηκε για τον αρχηγό και άλλα επιτελικά στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Τέσσερις μέρες αργότερα, κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις φυλακές Κυρυδαλλού μαζί με τον αρχηγό του. Αποφυλακίστηκε με όρους τον Μάρτιο του 2015, όμως συνελήφθη τρεις μήνες αργότερα, λόγω παραβίασης των περιοριστικών του μέτρων.

Αποφυλακίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2015 αλλά τελικά τον περασμένο Ιανουάριο καταδικάστηκε τελεσίδικα σε ποινή οκτώ μηνών ως ηθικός αυτουργός της επίθεσης που είχε γίνει στον χώρο “Συνεργείο” στην Ηλιούπολη τον Ιούλιο του 2013.

Γεωργιάδης: Τότε ανοίγει η πλατφόρμα για γυμναστήρια και παιδότοπους – Όλα τα μέτρα στήριξης

Η ΑΕΚ και οι Γάλλοι -Ο Πιέλ, ο Στεφάν και το scouting

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η απίθανη τούρτα και το πάρτι! (vids+pics)

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Δάκρυσε όλη η Ελλάδα με τον απαρηγόρητο τσοπάνη – Σκοτώνουμε τα πρόβατά μας για να μας ταΐσουν «πολτό» πολυεθνικών

Δάκρυσε όλη η Ελλάδα με τον απαρηγόρητο τσοπάνη – Σκοτώνουμε τα πρόβατά μας για να μας ταΐσουν «πολτό» πολυεθνικών

Το ελληνικό κράτος αφανίζει με αδίστακτο τρόπο το ζωικό κεφάλαιο της χώρας - «Είναι σαν να μας σκοτώνουν τα παιδιά μας ένα - ένα...»

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Στρατηγική έκθεση – βόμβα από Τραμπ: Η ΕΕ αυτοκτονεί διαγράφοντας τον πολιτισμό της – Σε 20 χρόνια θα αφανιστεί αν συνεχίσει έτσι

Στρατηγική έκθεση – βόμβα από Τραμπ: Η ΕΕ αυτοκτονεί διαγράφοντας τον πολιτισμό της – Σε 20 χρόνια θα αφανιστεί αν συνεχίσει έτσι

Κάλεσμα προς τα πατριωτικά κόμματα πραγματοποιούν οι ΗΠΑ, αλλιώς «σε λίγες δεκαετίες οι ευρωπαίοι θα γίνουν μειοψηφία στις χώρες τους»

Κοινωνία
Κοινωνία: Ποια Ελλάδα θέλουμε;

Ποια Ελλάδα θέλουμε;

Θέλουμε έναν πολίτη που ελέγχει την τεχνολογία ή μια τεχνολογία που ελέγχει τον πολίτη;

Κοινωνία
Κοινωνία: Γαλαντόμος ο Βασίλης Κικίλιας: «Δέχομαι τη διαμαρτυρία των αγροτών αλλά να πάνε στην άκρη του δρόμου»

Γαλαντόμος ο Βασίλης Κικίλιας: «Δέχομαι τη διαμαρτυρία των αγροτών αλλά να πάνε στην άκρη του δρόμου»

Απίστευτες δηλώσεις - Ο Βασίλης Κικίλιας κάνει τη... χάρη στους αγρότες να διαδηλώσουν αλλά τους λέει να κάνουν στην... άκρη για να μην ενοχλούν

Κοινωνία
Κοινωνία: Θεσσαλονίκη: Ανάπηρος έχτισε ράμπα μόνος του και έδειξε τι σημαίνει να είσαι ΑμεΑ στην τριτοκοσμική Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ανάπηρος έχτισε ράμπα μόνος του και έδειξε τι σημαίνει να είσαι ΑμεΑ στην τριτοκοσμική Ελλάδα

Τη δουλειά που όφειλε να κάνει ο δήμος εδώ και χρόνια, την έκανε με μια ακτιβιστική πράξη ο Κωσταντίνος Τσιφτσόπουλος

Κοινωνία
Κοινωνία: Εξοργιστικό: Χάρτης της Κομισιόν δείχνει τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με τα χρώματα της Τουρκίας!

Εξοργιστικό: Χάρτης της Κομισιόν δείχνει τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με τα χρώματα της Τουρκίας!

Τον κατάπτυστο χάρτη που κυκλοφορεί σε επίσημο φυλλάδιο, κατήγγειλε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης

Κοινωνία
Κοινωνία: Κάλεσμα στους αγρότες από τη Μαρία Καρυστιανού: «Ίδια η ρίζα του κακού για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ  –  Όλοι μαζί μέχρι τη δικαίωση!»

Κάλεσμα στους αγρότες από τη Μαρία Καρυστιανού: «Ίδια η ρίζα του κακού για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ – Όλοι μαζί μέχρι τη δικαίωση!»

«Οι πολιτικοί υπεύθυνοι παραμένουν ΠΑΝΤΑ εκτός κάδρου, ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ!, προστατευμένοι από το άρθρο 86»

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Άρχισαν να διαφημίζουν τις «ευτυχισμένες» φυλακές του μέλλοντος – Τα Γιάννενα παρουσιάζονται ως πόλη των 15 λεπτών!

Άρχισαν να διαφημίζουν τις «ευτυχισμένες» φυλακές του μέλλοντος – Τα Γιάννενα παρουσιάζονται ως πόλη των 15 λεπτών!

Τα «κλουβιά» γίνονται θελκτικά εάν έχουν χρυσά κάγκελα - Διαφημίζουν τα Γιάννενα ως την πιο ευτυχισμένη πόλη των 15 λεπτών

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Πορτοσάλτε: «Η ακρίβεια στα σούπερ μάρκετ περιέχει τη βελτίωση» – Κανάκης: «Ούτε ο Μητσοτάκης τέτοιο επιχείρημα»

Πορτοσάλτε: «Η ακρίβεια στα σούπερ μάρκετ περιέχει τη βελτίωση» – Κανάκης: «Ούτε ο Μητσοτάκης τέτοιο επιχείρημα»

O Άρης Πορτοσάλτε εμφάνισε την ακρίβεια ως... ανάπτυξη και ο Αντώνης Κανάκης δεν θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο

Κοινωνία