ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυφάδα: Ξύλο και βρισιές μεταξύ γυναικών έξω από κατάστημα – «Φύγε από εδώ μωρή παλιο…» (vid)

Απίστευτες εικόνες έξω από μαγαζί στην Γλυφάδα, με γυναίκα να στήνει... καρτέρι σε μία άλλη με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια.
Γλυφάδα: Ξύλο και βρισιές μεταξύ γυναικών έξω από κατάστημα – «Φύγε από εδώ μωρή παλιο…» (vid)

Απίστευτες εικόνες έξω από μαγαζί στην Γλυφάδα, με γυναίκα να στήνει… καρτέρι σε μία άλλη με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια.

Απίστευτο περιστατικό έξω από πολυκατάστημα στη Γλυφάδα, εκεί όπου μία γυναίκα έστησε… καρτέρι σε μία άλλη περιμένοντας να βγει από το μαγαζί ορμώντας κατευθείαν πάνω της.

Άγνωστη είναι η αιτία της επίθεσης, ενώ ο νεαρός που συνόδευε τη γυναίκα που ήταν το «θύμα» προσπάθησε να τη συγκρατήσει την άλλη αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα οι δύο τους να πιαστούν στα χέρια και το βίντεο ήδη έχει γίνει Viral.

Μάλιστα ακόμα και όταν απομακρύνθηκαν η γυναίκα που ξεκίνησε την επίθεση, δεν σταμάτησε να την «στολίζει» με ύβριστικά επίθετα μέχρι να απομακρυνθεί από το σημείο.

Έκπληκτοι παρακολουθούσαν το γεγονός όσοι βρισκόντουσαν στο σημείο, με μερικούς βέβαια να παρεμβαίνουν προσπαθώντας να ηρεμήσουν την κατάσταση, χωρίς όμως τεράστια επιτυχία. Βέβαια, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, ωστόσο οι… ψιλές δεν έλειψαν.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ανάρτησε η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου:

Lockdown: Στον… γκρεμό ο ελληνικός τουρισμός – Γλιτώνουν μόνο τα 5άστερα ξενοδοχεία

Πέτσας – Lockdown: «Διαφορετικό το φετινό Πάσχα – Σταδιακά θα ανοίξει η εστίαση»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυφάδα: Ξύλο και βρισιές μεταξύ γυναικών έξω από κατάστημα – «Φύγε από εδώ μωρή παλιο…» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.