ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά – Αγγελική Νικολούλη: Ήξερε; Το γεμάτο υπονοούμενα μήνυμα της στο τελευταίο Φως στο Τούνελ

Ένα γεμάτο υπονοούμενα μήνυμα από την Αγγελική Νικολούλη στη τελευταία εκπομπή του Φως στο Τούνελ ίσως να μαρτυρά πολλά για το Έγκλημα στα Γλυκά Νερά.
Γλυκά Νερά – Αγγελική Νικολούλη: Ήξερε; Το γεμάτο υπονοούμενα μήνυμα της στο τελευταίο Φως στο Τούνελ

Ένα γεμάτο υπονοούμενα μήνυμα από την Αγγελική Νικολούλη στη τελευταία εκπομπή του Φως στο Τούνελ ίσως να μαρτυρά πολλά για το Έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Γλυκά Νερά – Αγγελική Νικολούλη: Σοκ έχει προκαλέσει στην Ελλάδα η ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου πως ήταν αυτός που αφαίρεσε τη ζωή της άτυχης Καρολάιν στο στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Την ίδια στιγμή, ένα μήνυμα γεμάτο υπονοούμενα από την Αγγελική Νικολούλη κατά τη τελευταία της εκπομπή στο Φως στο Τούνελ στις 11/6 ίσως να μαρτυρά πως η γνωστή δημοσιογράφος γνώριζε τον δολοφόνο.

Όταν ακόμα οι έρευνες για τη άγρια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά βρίσκονταν ουσιαστικά στο σκοτάδι, ο 32χρονος σύζυγός της είχε μιλήσει στη δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη θέλοντας να βάλει τέλος στις φήμες και σενάρια που οργίαζαν για το τι συνέβη στο σπίτι τους.

Αναλυτικά τα όσα είχε πει η Αγγελική Νικολούλη στη τελευταία της εκπομπή:

«Ενώ είχαμε πει να βρεθούμε μετά δεν ξέρω τι μεσολάβησε, κάποιοι φοβήθηκαν μήπως ακουστούν στοιχεία που θα προκαλέσουν ζημιά σε αυτή την έρευνα και δε βρεθήκαμε; Πάντως ενώ ήταν να συναντηθούμε όλο αυτό σταμάτησε στο παραπέντε κυριολεκτικά και δεν ανταμώσαμε να τα πούμε από κοντά.

Και ο ίδιος είναι προβληματισμένος για να μην ακουστεί κάτι που μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην έρευνα Είναι χαρακτηριστικό αυτό που λέει «όταν τους πιάσουμε θα βρεθούμε από κοντά και θα τα πούμε με ηρεμία» όταν τους πιάσουμε, δηλαδή είναι και ο ίδιος μέλος αυτής της ομάδας των ερευνών, θέλει να φωτίσει ετούτη την ιστορία. Τον πρώτο καιρό συνέχεια ήταν στην ασφάλεια, έδινε στοιχεία, συμπληρωματικές καταθέσεις και τώρα κοιτάει να βρεθεί με το παιδί του να ηρεμίσει. Τον ρώτησα και μερικά άλλα πράγματα και τέλος πάντων υπάρχει και μια κουβέντα που δε νομίζω ότι οφελεί και δεν πρέπει να τη βγάλουμε στον αέρα.

Αλλά ενώ ήταν να βρεθούμε αυτή η επαφή δεν έγινε πιστεύω ότι κάποια στιγμή όταν θα ηρεμίσουν τα πράγματα είτε τους πιάσουμε είτε όχι θα τα πούμε από κοντά. Γιατί αν περιμένουμε να τους πιάσουμε Μπάμπη μου… θα περάσει καιρός πολύς, αλλά μια κουβέντα όμως μπορεί να βοηθήσει περισσότερο για την έρευνα… είτε για οτιδήποτε άλλο» .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση!

Ολυμπιακός: Κάτι παραπάνω από ενδεχόμενο η πώληση Σα, Σεμέδο και Καμαρά!

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Η ανάλυση στο Twitter που θα ζήλευε το εγκληματολογικό, αλλά πέρασε απαρατήρητη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυκά Νερά – Αγγελική Νικολούλη: Ήξερε; Το γεμάτο υπονοούμενα μήνυμα της στο τελευταίο Φως στο Τούνελ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.