ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: «Έσπασε» ο Μπάμπης

Αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τα περί συνεργού ο Μπάμπης Αναγωνστόπουλος.
Γλυκά Νερά: «Έσπασε» ο Μπάμπης

Γλυκά Νερά: Το έγκλημα που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα της δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη έχει και συνέχεια.

Έσπασε ο Αναγνωστόπουλος μέσα από τις φυλακές και μίλησε για την περίπτωση να υπήρξε συνεργός στο έγκλημα. Τις τελευταίες μέρες καλούνται συνεχώς άτομα από το στενό οικογενειακό και φιλικό του κύκλο για να δώσουν καταθέσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν κάποιος παρείχε βοήθεια στον Μπάμπη στην προσπάθεια του να καλύψει τα ίχνη του.

Μέσω του δικηγόρου του, Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη, ο κατηγορούμενος αρνείται τη συμμετοχή άλλου ατόμου, τόσο κατά την δράση της δολοφονίας όσο και κατά του στησίματος της ληστείας στην οποία προχώρησε σε μια προσπάθεια να ρίξει λάσπη στα μάτια της ΕΛ.ΑΣ.

«Είναι λογικό και να καταθέσουν και άτομα του κοινωνικού περιγύρου και του οικογενειακού κυρίως. Είναι στα πλαίσια των ανακριτικών πράξεων και γίνονται από τον κύριο ανακριτή. Δεν αφορά κάτι άλλο» αβαφερει ο συνήγορος του κατηγορουμένου. «Υπάρχει άρνηση όσον αφορά από μέρος του εντολέως μου σε αυτό το ζήτημα. Σε καμία περίπτωση ούτε από τη δικογραφία, ούτε από τη μέχρι τώρα έρευνα εν εξελίξει που υπάρχει δεν έχει προκύψει το παραμικρό» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Που καταλήγουν οι αρχές όσον αφορά τα «περίεργα» τηλαφωνήματα 

Τις προηγούμενες ημέρες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας κάποια τηλεφωνήματα που δέχτηκε η ψυχολόγος της Καρολάιν κατά τη διάρκεια των καταθέσεών της.

Οι αρχές εικάζουν ότι τα 3 απειλητικά τηλεφωνήματα που έγιναν στην κ. Μυλωνοπούλου ήταν «τυφλά». Δηλαδή, κάποιοι βρήκαν τα τηλέφωνα από την ιστοσελίδα και καλούσαν. Έτσι, είτε πρόκειται για φάρσες είτε για σχετίζονται με ορισμένες διενέξεις που είχε η κ. Μυλωνοπούλου.

Το συμπέρασμα αυτό ενισχύεται και από το γεγονός ότι απειλητικά τηλεφωνήματα δέχθηκε και μια σύμβουλος της ψυχολόγου, η οποία δεν είχε καμία σχέση με τις συνεδρίες με την άτυχη Καρολάιν.

Διαβάστε Επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι λέει ο Μπάμπης στα περί συνεργού

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεδομένο ότι ο Μπάμπης είχε συνεργό – Στενεύει ο κλοιός γύρω του

Αυτή είναι η νέα Κυβέρνηση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυκά Νερά: «Έσπασε» ο Μπάμπης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.