ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: «Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά» (vid)

Ανοιχτά άφησε όλα τα ενδεχόμενα γύρω από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ο πρόεδρος των Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.
Γλυκά Νερά: «Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά» (vid)

Ανοιχτά άφησε όλα τα ενδεχόμενα γύρω από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ο πρόεδρος των Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Γλυκά Νερά: Συνεχίζει να διατηρείται το μυστήριο που υπάρχει γύρω από τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά και τη στιγμή που η Ελληνική Αστυνομία εξετάζει ένα σενάριο που θα φέρει τα πάνω κάτω, ο πρόεδρος Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης μαζί με την δικηγόρο – ποινικολόγο, Εβίτα Βαρελά φιλοξενήθηκαν στο κανάλι του Mega όπου και σχολίασαν τις εξελίξεις γύρω από το θέμα που έχει σοκάρει τόσο την Ελλάδα όσο και την Βρετανία από όπου και καταγόταν η άτυχη Καρολάιν.

«Επαγγελματίες οι δράστες με τον τρόπο που έδρασαν. Τέτοιοι δράστες δρουν ανάλογα με τις περιστάσεις. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά στην υπόθεση. Όλα τα ενδεχόμενα. Ακόμα και ως προς την υπηκοότητα αυτών που στέρησαν τη ζωή της άτυχης Καρολάιν» σημείωσε ο κ. Καλλιακμάνης.

«Να μη κάνουμε σενάρια. Η υπόθεση θα εξιχνιαστεί. Να είμαστε όλοι προσεκτικοί και να μην κατασκευάζουμε ενόχους» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της, η κυρία Βαρελά, τόνισε μιλώντας στο Mega την ανάγκη απονομής δικαιοσύνης όταν η υπόθεση εξιχνιαστεί και τα ισόβια να είναι ισόβια, όπως είπε.

Τέλος, συμπλήρωσε ότι δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα.

Δείτε το ρεπορτάζ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα videos, το «ιδιαίτερο έγκλημα» και οι συμμορίες ανηλίκων

Γλυκά Νερά – Ραγδαίες εξελίξεις: Νέο βίντεο- αποκάλυψη της Νικολούλη για τους δράστες! (vid)

Αυτό είναι το προφίλ των δολοφόνων

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυκά Νερά: «Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.