ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Περιπλέκεται η υπόθεση, πρόσωπο «κλειδί» ο σύζυγος – Η ψυχολόγος της Κάρολαϊν έδωσε απαντήσεις!

Η υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά φαίνεται πως περιπλέκεται αρκετά, με την ψυχολόγο της αδικοχαμένης κοπέλας
Γλυκά Νερά: Περιπλέκεται η υπόθεση, πρόσωπο «κλειδί» ο σύζυγος – Η ψυχολόγος της Κάρολαϊν έδωσε απαντήσεις!

Η υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά φαίνεται πως περιπλέκεται αρκετά, με την ψυχολόγο της αδικοχαμένης κοπέλας να καταθέτει στη ΓΑΔΑ.

Τα όσα είπε η ψυχολόγος της κοπέλας, που έπεσε θύμα τη στυγερής δολοφονίας στα Γλυκά Νερά φαίνονται ιδιαίτερα διαφωτιστικά για τους έμπειρους αξιωματικούς.

Η Ελληνική Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά «απαντήσεις», τη στιγμή, που τα στοιχεία δείχνουν πως θα έχουμε μεγάλη ανατροπή στο Έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Όπως αναφέρει το In.gr σύζυγος της 20χρονης θα καταθέσει εκ νέου για τα όσα θυμάται να συνέβησαν στο σπίτι του τη μοιραία νύχτα και θεωρείται πρόσωπο «κλειδί» για να λυθεί το μυστήριο, με το οποίο έχει καλυφθεί η δολοφονία.

Πρόσωπα του συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος της 20χρονης Καρολάιν καλούνται να δώσουν καταθέσεις προκειμένου να βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που πέρασαν την πόρτα της ΓΑΔΑ ήταν και η ψυχολόγος της αδικοχαμένης κοπέλας, που μπορεί να ρίξει «φως» στη δολοφονία.

Το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών τηρεί «σιγήν ιχθύος», με την υπόθεση να αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολη απ’ ότι αρχικά διαφαίνονταν.

Τα αναπάντητα ερωτήματα αυξάνονται ολοένα και περισσότερο με την ΕΛ.ΑΣ. να εξετάζει όλα τα στοιχεία, που προκαλούν ερωτηματικά.

Για παράδειγμα, σύμφωνα με το vima.gr το γιατί οι δράστες έπνιξαν την 20χρονη στη σοφίτα της μεζονέτας φράσσοντας την είσοδο του οξυγόνου και πιέζοντας το κεφάλι της για 7-8 λεπτά, όταν έπειτα από 1-2 λεπτά πίεσης απλά θα λιποθυμούσε και θα σταματούσε να αντιδρά.

Ένα ακόμα ζήτημα, που απασχολεί τις Αρχές είναι πως το θύμα δεν φέρει καμία αμυχή ή σημάδι πάλης.

Απάντηση επίσης δεν υπάρχει μέχρι στιγμής στο γιατί οι δράστες έδεσαν με σχοινί και μονωτική ταινία τον 32χρονο πιλότο και μόνο με τα ρούχα της την 20χρονη Καρολάιν, καθώς και για ποιον λόγο επέλεξαν να αφαιρέσουν τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες που είχε στο σπίτι το ζευγάρι, μία διαδικασία που είναι δύσκολη και χρονοβόρα, αντί να τις ξηλώσουν απλά και να τις πάρουν μαζί τους

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν δώσει τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., δεν προκύπτει ταυτοποίηση γενετικού υλικού μέσα από τη μεζονέτα των Γλυκών Νερών με τους σεσημασμένους ποινικούς που βρίσκονται στη βάση δεδομένων της Ασφάλειας Αττικής.

Καταθέτει ξανά ο σύζυγος

Νέα κατάθεση αναμένεται να δώσει και ο 32χρονος σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, εξιστορώντας ξανά τα όσα θυμάται να έλαβαν χώρα τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης. Μέχρι στιγμής τα όσα έχει αναφέρει στους αστυνομικούς, δεν έχουν βοηθήσει ιδιαίτερα την πορεία των ερευνών, ενώ ο 43χρονος Γεωργιανός κακοποιός που συνελήφθη για άλλη ένοπλη ληστεία με χρήση βίας, δεν φαίνεται να εμπλέκεται στα όσα συνέβησαν στα Γλυκά Νερά.

Από την εξέταση του βιντεοληπτικού υλικού από την ευρύτερη περιοχή δεν φαίνεται να προκύπτει κάποιο ενδιαφέρον εύρημα για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τσεκ ΑΕΚ και σε Μπορδαλάς!

Αρναούτογλου Καιρός: Μεγάλη προσοχή! Νέος κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιών!

ΠΑΟΚ: Ομιλία Γκαρσία στους παίκτες πριν τον τελικό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυκά Νερά: Περιπλέκεται η υπόθεση, πρόσωπο «κλειδί» ο σύζυγος – Η ψυχολόγος της Κάρολαϊν έδωσε απαντήσεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.