ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Στην Κρήτη αναζητούν τους δολοφόνους της Καρολάιν

Στην Κρήτη πλέον έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες για να βρεθούν οι δολοφόνοι της Καρολάιν.
Γλυκά Νερά: Στην Κρήτη αναζητούν τους δολοφόνους της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Στην Κρήτη πλέον έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες για να βρεθούν οι δολοφόνοι της Καρολάιν.

Γλυκά Νερά: O Γεωργιανός αλλάζει τα δεδομένα για το έγκλημα, που έγινε στην περιοχή Γλυκά Νερά.

Την ίδια ώρα η ΕΛ.ΑΣ έχει επικεντρώσει τις έρευνες της και στην Κρήτη, για να βρει τους δολοφόνους της 20χρονης Καρολάιν. Έψαξαν στις φυλακές Αλικαρνασσού και σε άλλες της χώρας να βρουν ποιοι αποφυλακίστηκαν πρόσφατα και είχαν σχέση με ειδεχθή εγκλήματα, όπως οι ληστείες μετά φόνου.

Ενώ παράλληλα αναζητούν και πληροφορίες μέσα από τις φυλακές, όπου η μία συμμορία γνωρίζει τις ενέργειες της άλλης. Με βάση λοιπόν όλες τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει, δύο είναι οι αλλοδαποί, στους οποίους έχουν επικεντρωθεί και έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, για βίαια εγκλήματα και έχουν αποφυλακιστεί εδώ και λίγο καιρό.

Ένας από αυτούς είναι ο Γεωργιανός που ήδη βρίσκεται στα χέρια τους. Στην Αλικαρνασσό τα τελευταία χρόνια έχουν μεταφερθεί πολλοί Γεωργιανοί κρατούμενοι. Αρκετοί από αυτούς έχουν διαπράξει ληστείες χρησιμοποιώντας αρκετή βία, χρησιμοποιώντας καλάσνικοφ, όπως τα μέλη μιας γνωστής συμμορίας.

Αρκετές οι δυσκολίες στην εξιχνίαση του εγκλήματος…

Παρά το γεγονός πως η ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά έχει κεντρικό θέμα στις αναζητήσεις της ελληνικής αστυνομίας, παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες για την εξιχνίαση της.

Για παράδειγμα στον τομέα των εγκληματολογικών ευρημάτων, αν και γίνεται μεγάλη προσπάθεια, με την άρση και ανάλυση των τηλεφώνων στην περιοχή των Γλυκών Νερών, δεν έχει προκύψει κάτι το ουσιαστικό.

Γι’ αυτόν τον λόγο το βάρος στην υπόθεση πλέον, έχει πέσει στις πληροφορίες που μπορούν να υπάρξουν, εντός και εκτός των φυλακών. Όπως είναι από τον Γεωργιανό που έχει προφυλακιστεί γιατί αποδείχθηκε πως συμμετείχε στην ληστεία ηλικιωμένων στο Πικέρμι, αφού έχει ταυτοποιηθεί γενετικό υλικό του στο εσωτερικό του σπιτιού.

Με τον ίδιο πάντως να αρνείται πως έχει σχέση τόσο με την ληστεία στο Πικέρμι, όσο και με αυτή μετά φόνου στα Γλυκά Νερά.

Κορονοϊός: Επιστρέφουν τα Lockdown!

Ολυμπιακός: Εξαιρετική η πρότασή του για να πάρει τον παικταρά της Πόρτο!

Η Εριέττα το… τερμάτισε στο Instagram!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυκά Νερά: Στην Κρήτη αναζητούν τους δολοφόνους της Καρολάιν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.