ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Την Παρασκευή η κηδεία της Καρολάιν στην Αλόννησο

Στην Αλόννησο, όπου μεγάλωσε θα κηδευτεί την Παρασκευή στις 15:00 η άτυχη 20χρονη Καρολάιν, που δολοφονήθηκε βάναυσα στα Γλυκά Νερά
Γλυκά Νερά: Την Παρασκευή η κηδεία της Καρολάιν στην Αλόννησο

Στην Αλόννησο, όπου μεγάλωσε θα κηδευτεί την Παρασκευή στις 15:00 η άτυχη 20χρονη Καρολάιν, που δολοφονήθηκε βάναυσα στα Γλυκά Νερά τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν αδίστακτοι ληστές εισέβαλαν μέσα στο σπίτι της, αφαιρώντας για πάντα την ζωή της, δίπλα στο μόλις 11 μηνών κοριτσάκι της και ακινητοποιώντας τον σύζυγο της.

Γλυκά Νερά: Τόσο ο σύζυγος της Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος όσο και η μητέρα της Σούζαν μετά από σκέψη πήραν την απόφαση η σορός της πανέμορφης 20χρονης να μεταφερθεί στο νησί που πέρασε τα περισσότερα χρόνια της ζωής της αλλά και βίωσε τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του άνδρα της.

Έτσι η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι στην κεντρική εκκλησία της Αλόννησου την Αγία Παρασκευή, όπου ολόκληρο το νησί θα βρίσκεται εκεί για να την αποχαιρετήσει. Αμέσως μετά η σορός της θα μεταφερθεί στο κοιμητήριο της Χώρας, προκειμένου να κηδευτεί.

Το όμορφο νησί των Σποράδων εξακολουθεί να πενθεί για το τραγικό τέλος της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ενώ περιμένει με αγωνία την οικογένεια της για να της συμπαρασταθεί. Τραγική φιγούρα όλες αυτές τις ώρες μεταξύ άλλων και ο πατέρας της Ντέιβιντ, ο οποίος παρέμεινε στο νησί εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και που τον έχουν καθηλωμένο μέσα στο σπίτι της οικογένειας.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που έγινε γνωστό το τραγικό τέλος της 20χρονης Καρολάιν κάτοικοι του νησιού είχαν μιλήσει στο protothema.gr για το όμορφο κορίτσι περιγράφοντας την ως ένα σπάνιο πλάσμα με ήθος και αρχές:

«Εδώ είχε μεγαλώσει το κοριτσάκι μας από παιδί. Ήταν η ομορφιά του νησιού μας. Η Καρολάιν έζησε μια ζωή 20 χρόνια που άλλοι στην ηλικία της θέλουν τα διπλάσια. Δοτικό πλάσμα, κοινωνικό, άριστη μαθήτρια, σημαιοφόρος, αθλήτρια, προσκοπίνα και τα τελευταία δυο χρόνια σύζυγος και μάνα. Τον σύζυγο της εδώ τον είχε γνωρίσει ήταν πολλά χρόνια μαζί. Ένα εξαιρετικό παιδί και εκείνος. Η Καρολίνα παρόλο που ήταν μικρή σε ηλικία, ήταν ώριμη και κατάφερε να φτιάξει μια όμορφη οικογένεια. Δυστυχώς έφυγε με τόσο απάνθρωπο και βασανιστικό τρόπο, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Έχουμε τρελαθεί όλοι».

Ήταν αθλήτρια του kick boxing με ζώνη και πολλούς νικητήριους αγώνες.

«Μιλάμε για μια δυνατή κοπέλα που δεν την έβαζες εύκολα κάτω, γι’ αυτό είμαστε σίγουροι πως με κάποιο τρόπο πρέπει να αντιστάθηκε, γι’ αυτό και οι δράστες επέλεξαν να την σκοτώσουν. Είχε μεγάλη ζώνη στο kick boxing, είχε πάρει μέρος σε πολλούς αγώνες, ήταν δραστήρια. Απλά με τις εξετάσεις του Λυκείου επειδή έδωσε έμφαση στα μαθήματα της είχε λίγο απομακρυνθεί. Το παιδί κατάφερε και πέρασε στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά. Για να καταλάβετε ήταν ένα πλάσμα που τα έκανε όλα τέλεια. Είναι άδικο αυτό που έγινε».

Στο νησί, το γλυκό κορίτσι πήγαινε αρκετά συχνά γιατί ο πατέρας της εδώ και χρόνια παρέμενε καθηλωμένος μέσα στο σπίτι εξαιτίας της υγείας του.

«Ο μπαμπάς της είναι μεγάλος σε ηλικία και μάλιστα εδώ και χρόνια είναι κατάκοιτος, με αποτέλεσμα να είναι κλεισμένος μέσα στο σπίτι τους. Η μαμά της έχει καταγωγή από τις Φιλιππίνες και ασχολείται με τον τουρισμό. Κρίμα είναι ότι πιο τραγικό αυτό που περνάει η Σούζανα η μητέρα της, αυτές τις ώρες. Δεν μπορώ να το διανοηθώ, η Καρολίνα και ο σύζυγος της ο Μπάμπης ήταν ένα ζευγάρι υπόδειγμα είχαν μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλον. Πηγαίναν συχνά τα ταξίδια τους, είχαν μια άνετη ζωή, ένα πανέμορφο ζευγάρι με το παιδάκι τους. Ήταν παιδιά που δεν είχαν προβλήματα, ήταν γεννημένοι ο ένας για τον άλλον».

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Κορωπί: Συγκινητική διάσωση ηλικιωμένων από αστυνομικό που τους έβγαλε από χείμαρρο – «Έπεσα αναίσθητος και μου έλεγε ‘’δεν σε αφήνω’’»

Κορωπί: Συγκινητική διάσωση ηλικιωμένων από αστυνομικό που τους έβγαλε από χείμαρρο – «Έπεσα αναίσθητος και μου έλεγε ‘’δεν σε αφήνω’’»

Το περιστατικό έγινε στις 21 Ιανουαρίου - Ο δρόμος είχε γίνει χείμαρρος και ο αστυνομικός απεγκλώβισε το ζευγάρι ηλικιωμένων με δεμένα σεντόνια

Κοινωνία
Κοινωνία: Επιτέλους κοινή λογική: Η διαφήμιση της ΙΟΝ BREAK που «κολάκευε» τη νεανική παραβατικότητα και η απόφαση να απαγορευτεί στην τηλεόραση

Επιτέλους κοινή λογική: Η διαφήμιση της ΙΟΝ BREAK που «κολάκευε» τη νεανική παραβατικότητα και η απόφαση να απαγορευτεί στην τηλεόραση

Απαγορεύτηκε διαφημιστικό που έδειχνε μια συμμορία νέων να ληστεύουν το εργοστάσιο της ION, διαφεύγοντας με «λεία» τις σοκολάτες

Κοινωνία
Κοινωνία: Συνέλαβαν στρατιωτικό μέσα σε στρατόπεδο για κατασκοπεία υπέρ των Κινέζων

Συνέλαβαν στρατιωτικό μέσα σε στρατόπεδο για κατασκοπεία υπέρ των Κινέζων

Η χρήση ειδικής συσκευής από τον αξιωματικό με λογισμικό καταγραφής και η αποστολή υλικού μέσω φωτογραφιών άφησε ψηφιακά ίχνη.

Κοινωνία
Κοινωνία: Πρόστιμα 300 ευρώ επειδή έβγαλαν τα σκυλιά τους βόλτα χωρίς λουρί και 100 ευρώ για παράληψη άμεσου καθαρισμού

Πρόστιμα 300 ευρώ επειδή έβγαλαν τα σκυλιά τους βόλτα χωρίς λουρί και 100 ευρώ για παράληψη άμεσου καθαρισμού

Επίσης επιβλήθηκαν δύο πρόστιμα των 1000 ευρώ για παράληψη ετήσιου κτηνιατρικού ελέγχου.

Κοινωνία
Κοινωνία: Σύλληψη παλαίμαχου της ΑΕΚ για υπόθεση ναρκωτικών

Σύλληψη παλαίμαχου της ΑΕΚ για υπόθεση ναρκωτικών

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ συνελήφθη στις Αχαρνές για διακίνηση ναρκωτικών μαζί με ακόμη ένα άτομο σύμφωνα με την Αστυνομία

Κοινωνία
Κοινωνία: Πολιτικό «τσουνάμι» στη Βρετανία: Σε δεινή θέση ο Στάρμερ που είχε διορίσει τον φίλο του Επστάιν – Πίτερ Μάντελσον – ως πρέσβη στις ΗΠΑ

Πολιτικό «τσουνάμι» στη Βρετανία: Σε δεινή θέση ο Στάρμερ που είχε διορίσει τον φίλο του Επστάιν – Πίτερ Μάντελσον – ως πρέσβη στις ΗΠΑ

Ο αμήχανος Στάρμερ ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε τίποτα για τις πομπές του Μάντελσον και ζητάει... συγγνώμη σε όλους

Κοινωνία
Κοινωνία: Σωτήρια ανάσα για χιλιάδες «κόκκινους» δανειολήπτες: Ο Άρειος Πάγος αποφάσισε υπέρ τους για τον υπολογισμό τον τόκων στη μηνιαία δόση

Σωτήρια ανάσα για χιλιάδες «κόκκινους» δανειολήπτες: Ο Άρειος Πάγος αποφάσισε υπέρ τους για τον υπολογισμό τον τόκων στη μηνιαία δόση

Σωσίβιο σωτηρίας από τον Άρειο Πάγο για τους δανειολήπτες που υπάγονται στο νόμο Κατσέλη - Ήττα για τις αξιώσεις των αδίστακτων funds

Κοινωνία
Κοινωνία: Λάβρος… Λαβρόφ για κυβέρνηση Μητσοτάκη: «Η Αθήνα ήταν από τους πρώτους που έστειλαν όπλα στους Ουκρανούς – Δεν σκέφτηκαν την ελληνική διασπορά»

Λάβρος… Λαβρόφ για κυβέρνηση Μητσοτάκη: «Η Αθήνα ήταν από τους πρώτους που έστειλαν όπλα στους Ουκρανούς – Δεν σκέφτηκαν την ελληνική διασπορά»

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ εξαπέλυσε «κεραυνούς» για την τυχοδιωκτική πολιτική Μητσοτάκη στο Ουκρανικό

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Το φρεάτιο της κόλασης άνοιξε: Τα έγγραφα Επστάιν αποκαλύπτουν το σατανικό δίκτυο της Ελίτ

Το φρεάτιο της κόλασης άνοιξε: Τα έγγραφα Επστάιν αποκαλύπτουν το σατανικό δίκτυο της Ελίτ

Οι εξουσιαστές της Δύσης νοιώθοντας «θεοί» τελικά έγιναν δαίμονες - Παιδεραστία, όργια, αποκρυφισμός, ευγονική και πολιτικές πλεκτάνες συγκλονίζουν τον πλανήτη

Ελευθέριος Ανδρώνης