ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Hθοποιός βρίσκεται στο στόχαστρο για 10 βιασμούς και παιδεραστία

Ένας 40χρόνος ηθοποιός φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ για 10 βιασμούς και μία παιδεραστία
Hθοποιός βρίσκεται στο στόχαστρο για 10 βιασμούς και παιδεραστία

Ένας γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στο στόχαστρων των αρχών για περιπτώσεις βιασμών και μίας παιδεραστίας.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, μετά τις υποθέσεις στον καλλιτεχνικό χώρο, στις οποίες εμπλέκονται ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο Πέτρος Φιλιππίδης, άλλη μία μπαίνει στο στόχαστρο στης ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα έναν γνωστό 40χρονο ηθοποιό σήμερα, κατήγγειλαν δέκα άτομα στις αρχές, για υποθέσεις βιασμού, όπως αναφέρει η εφημερίδα, «Μπαμ στο Ρεπορτάζ».

Το συγκεκριμένο έντυπο παρουσιάζει τον ηθοποιό που αυτή την στιγμή δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ, μαζί με φωτογραφία του.

Ο 40χρονο ηθοποιός, σκηνοθέτης, μουσικός και ιδιοκτήτης σχολής υποκριτικής Λ. Φ, έγινε ευρύτερα γνωστός στο κοινό μέσα από την επιτυχημένη σειρά «10η Εντολή».

Στις οποίες έχει πάρει μέρος τόσο ως πρωταγωνιστής όσο και με guest εμφανίσεις του. Μάλιστα συμμετείχε σε πέντε επεισόδια του τρίτου κύκλου, το 2007.

Επίσης έχει πάρει μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις σε φεστιβαλικές κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή έχουν γίνει εις βάρος του 10 καταγγελίες για βιασμό. Πριν λίγες μέρες μάλιστα (12/08), έγινε μια καταγγελία από μία 28χρονη σήμερα γυναίκα.

Η οποία κατέθεσε μήνυση σε βάρος του στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, για το ίδιο αδίκημα. Όπως υποστηρίζει γνωρίστηκε μαζί του το 2008, στο πλαίσιο της παράστασης «Πεθαίνω σα χώρα», όταν εκείνη ήταν μόλις 15 ετών και συμμετείχε ως κομπάρσος, μαζί με τη μητέρα της.

Από τότε την πλησίαζε σύμφωνα με την ίδια, της μιλούσε για το θέατρο και της έκανε άβολες ερωτήσεις, σεξουαλικού περιεχομένου.

Προσπάθησε μάλιστα και να την φιλήσει αλλά όπως κατέθεσε του ξέφυγε. Ο βιασμός της φέρεται να έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια εκφώνησης ενός μονολόγου, στο τέλος του Αυγούστου του 2013.

Πέτρος Φιλιππίδης: Τι συμβαίνει με την αίτηση αποφυλάκισης – Όλα τα πιθανά σενάρια

Κορονοϊός: Πρώτος θάνατος πλήρως εμβολιασμένου χωρίς υποκείμενα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Hθοποιός βρίσκεται στο στόχαστρο για 10 βιασμούς και παιδεραστία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.