ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οικογένεια Pride Family: Τι οικογένεια άραγε θα έπρεπε να θέλουμε;

Θεσμός οικογένεια Pride Family: Είναι τυχαίο πως οι οικογένειες με πολλά παιδιά τείνουν να είναι πιο ευτυχισμένες! - Pride Family
Οικογένεια Pride Family: Τι οικογένεια άραγε θα έπρεπε να θέλουμε;

Θεσμός οικογένεια Pride Family: Ζούμε σε μια εποχή και σένα κόσμο που εύκολα διαπιστώνεις πως όλα γρήγορα αλλάζουν, διακρίνεις την ταραχή, την αναστάτωση, την ανασφάλεια στον διπλανό σου, στην γειτονιά σου, στην χώρα σου και σε όλο τον κόσμο. Τι αύριο θέλουμε για τα παιδιά μας; Ποια οικογένεια σήμερα μπορεί να θεμελιώσει και να μπολιάσει σενα παιδί τις σωστές αξίες, τα ιδανικά, την αγάπη και τον σεβασμό για να φτάσει ένα παιδί στην ακεραιότητα ως άνθρωπος;

Είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν να βλέπουμε την ελληνική οικογένεια ως σταθερό σημείο αναφοράς  μια οικογένεια πρότυπο, μια εικόνα κορνίζα με σταθερές συντεταγμένες και αρχές. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο βλέπουμε αυτή η εικόνα όλο και ξεθωριάζει, και πλέον κυριαρχεί μια εικόνα ελληνικής οικογένειας σε αδιέξοδο, μια οικογένεια που δεν έχει προσανατολισμό, μια οικογένεια χωρίς αρχή, μια οικογένεια που μοιάζει βραχυκυκλωμένη. Τελικά ο θεσμός της οικογένειας είναι σε κρίση ή εμείς προσωπικά έχουμε χαθεί και βυθιστεί σε αυτήν;

thesmos-ikogenia-pride-family-giati-einai-oikogeneia-simantiki-dimografiko

Θεσμός οικογένεια Pride Family:  Εύκολα μπορούμε να ρίξουμε τις ευθύνες σε άλλους… Εύκολα μπορούμε να κατηγορήσουμε το σύστημα, την παγκόσμια κατάσταση, την εθνική κρίση, τον γείτονα μας, την τηλεόραση, το διαδίκτυο τους πάντες…  Εύκολα μπορεί να βγει το μερίδιο ευθύνης από πάνω μας αλλά είμαι βέβαιος πως αν κάτσουμε ήρεμα και σκεφτούμε όλα τα παραπάνω που πιστεύουμε πως φταίνε και δεν είναι σωστά, γίνανε με την δική μας μικρή ή μεγάλη συμμετοχή. Το Pride Family δημιουργήθηκε με σκοπό να αφυπνίσει, να εμπνεύσει τις οικογένειες και τον κάθε ένα προσωπικά, είναι πιο επιτακτικό από ποτέ να αλλάξουμε νοοτροπίες, συνήθειες, αντιλήψεις. Ο στόχος του Pride Family είναι να επαναφέρουμε την αξιοκρατία, τον σεβασμό, την αγάπη, τα ήθη, τα έθιμα τις παραδόσεις μας, την καθαρή συνείδηση στην καθημερινότητα και στην ζωή μας!

To Pride Family δημιουργήθηκε για να μιλήσει με ταπεινότητα και οχι με έπαρση και περηφάνια στην καρδιά της κάθε οικογένειας σε σένα προσωπικά. Δεν πρέπει να νιώθουμε περήφανοι για το σήμερα, για τον κόσμο που θα αφήσουμε στα παιδιά μας. Πρέπει να αγωνιστούμε για να διδάξουμε την αγάπη και όχι το μίσος, την ενότητα και όχι τον διχασμό, την αλληλεγγύη και οχι τον διαχωρισμό, το ηθικό και όχι το ανήθικο, το έντιμο και οχι το ανέντιμο, τις αξίες και τα ιδανικά και οχι τα εφήμερα και περαστικά. Δεν είμαστε σε αυτό τον κόσμο μόνο για να καταναλώσουμε εξαντλήσουμε κάθε πηγή ενέργειας που έχουμε γύρω μας αλλά για να προσφέρουμε, να δώσουμε τα εφόδια και την ύπαρξη μας σε κάτι ανώτερο, κάτι απώτερο που ως αρχή για τον κάθε ένα μας είναι η δημιουργία μιας οικογένειας…

thesmos-ikogenia-pride-family-giati-einai-oikogeneia-simantiki-dimografiko

Θεσμός οικογένεια Pride Family:  Δεν είναι τυχαίο πως οι οικογένειες με πολλά παιδιά τείνουν να είναι πιο ευτυχισμένες!

Pride Family η μέρα της οικογένειας, η μέρα που θα γίνει θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του έθνους. Μια γιορτή της κάθε οικογένειας, του κάθε πολίτη, δική σου… Μια μέρα που κάθε μας βήμα θα είναι ένα βήμα να κρατήσουμε ζωντανά, τα ήθη, τα έθιμα, τους θεσμούς, τις αξίες, τις αρετές και την αγάπη για ένα μέλλον με προοπτική και ιδανικά.

1ο Pride Family η μέρα της οικογένειας! Συνάντηση στις 06 Ιουλίου 2024 στις 19:20 στο παλαιό φάληρο στο μνημείο υποβρυχίων για ενα περίπατο ως το αγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου… Ένας περίπατος στην ελπίδα, ένας περίπατος με σκοπό να κρατήσουμε ζωντανό τον θεσμό της οικογένειας! Μια συνάντηση που θα ξανά ενεργοποιήσει το κύτταρο της οικογένειας, την Αξία, την Ανάπτυξη και την Αναγέννηση της κοινωνίας μας. Οικογένεια σημαινει ΥΓΕΙΑ, σημαίνει ΦΩΣ, σημαίνει ΜΕΛΛΟΝ.

Pride Family! Μέσα από αυτή την δράση θέλουμε να καταφέρουμε να ξανά ζωντανέψουμε την ξεθωριασμένη εικόνα που πλέον έχει ο θεσμός της Οικογένειας και να τονίσουμε τα οφέλη, αγαθά και την ισορροπία που μπορεί να εξασφαλίσει  σένα τόσο ανασφαλή μέλλον που βιώνουμε. Θέλουμε ο Περίπατος από το μνημείο υποβρυχίων ως το άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου  στις 6 Ιουλίου 2024 στο παλαιό Φάληρο στις 19:20 να ακουστεί περισσότερο από οποιαδήποτε  φωνή! Θέλουμε την σιωπή σου…

Θεσμός οικογένεια:  Συνάντηση στο 1st Pride Family 6 Ιουλίου 2024 στο παλαίο Φάληρο στις 19:20 το απόγευμα. Περίπατος από το μνημείο υποβρυχίων ως το άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιόλογου!!!

Βασικά μηνύματα του  Pride Family:  

  • Δημογραφικό πρόβλημα
  • Η ιδέα της Οικογενειας να ξανα γίνει πρότυπο και κίνητρο για τους νέους.
  • Η σημαντικότητα της Οικογένειας για την δημιουργία υγιών προσωπικοτήτων και  την ανάπτυξη έντιμων και ηθικών ανθρώπων στην κοινωνία μας.

Βρείτε την διοργάνωση: FACEBOOK |  TIKTOK | YOUTUBE  | INSTAGRAM | ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δες πρώτος όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης στο Engine Power

 

Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Ψηφιακός κλοιός μέσω των social media: Η Αυστραλία φέρνει την ταυτοποίηση ηλικίας – Οι ΗΠΑ θεσπίζουν «διαβατήριο» φρονημάτων!

Ψηφιακός κλοιός μέσω των social media: Η Αυστραλία φέρνει την ταυτοποίηση ηλικίας – Οι ΗΠΑ θεσπίζουν «διαβατήριο» φρονημάτων!

Δούρειος ίππος τα social media - Η Αυστραλία φέρνει την ψηφιακή ταυτοποίηση από την πίσω πόρτα - Οι ΗΠΑ απαιτούν το ιστορικό 5 χρόνων από τους τουρίστες!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Κινητοποιήσεις αγροτών: Εξοργιστικό σκηνικό στο Ρίο – Αστυνομική βία, χημικά και κλούβες να μπλοκάρουν ακόμα και ασθενοφόρα!

Κινητοποιήσεις αγροτών: Εξοργιστικό σκηνικό στο Ρίο – Αστυνομική βία, χημικά και κλούβες να μπλοκάρουν ακόμα και ασθενοφόρα!

Ξεφεύγει η άγρια καταστολή - Αδιανόητο περιστατικό στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου με τις κλούβες να διακινδυνεύουν ακόμα και ζωές ασθενών

Κοινωνία
Κοινωνία: Θεία Λειτουργία υπέρ των αθλητών, προπονητών και παραγόντων των ολυμπιακών αθλημάτων

Θεία Λειτουργία υπέρ των αθλητών, προπονητών και παραγόντων των ολυμπιακών αθλημάτων

Κατόπιν εισηγήσεως της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Αθλητισμού, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος αποφάσισε την κατ’ έτος τέλεση της Θείας Λειτουργίας υπέρ των αθλητών, των προπονητών και των αθλητικών παραγόντων όλων των ολυμπιακών αθλημάτων.

Κοινωνία
Κοινωνία: Γιώργος Φλωρίδης: Χυδαία επίθεση στους αγρότες – «Δεν τους νοιάζουν οι συνάνθρωποί τους – Κανείς δεν έχει καταλάβει τι αιτήματα έχουν»

Γιώργος Φλωρίδης: Χυδαία επίθεση στους αγρότες – «Δεν τους νοιάζουν οι συνάνθρωποί τους – Κανείς δεν έχει καταλάβει τι αιτήματα έχουν»

Παραλήρημα από τον υπουργό Δικαιοσύνης - Την ταλαιπωρία που η ίδια η κυβέρνηση προκαλεί στους καρκινοπαθείς, ο Γιώργος Φλωρίδης την «φορτώνει» στους αγρότες!

Κοινωνία
Κοινωνία: Δημοσκόπηση Interview: Πάνδημη υποστήριξη στους αγρότες – Σχεδόν οι 8 στους 10 συμφωνούν με τα αιτήματά τους – Η πλειοψηφία συμφωνεί και με τα μπλόκα

Δημοσκόπηση Interview: Πάνδημη υποστήριξη στους αγρότες – Σχεδόν οι 8 στους 10 συμφωνούν με τα αιτήματά τους – Η πλειοψηφία συμφωνεί και με τα μπλόκα

To 76% των Ελλήνων απαντούν ότι οι αγρότες έχουν δίκιο - Ακόμα και για το ευαίσθητο θέμα των μπλόκων το 53% τα στηρίζει

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Ζάκυνθος: Ένα δίχρονο παιδάκι νεκρό από πίτμπουλ – Χάσαμε το μέτρο απέναντι στη φύση και το πληρώνουμε με αίμα;

Ζάκυνθος: Ένα δίχρονο παιδάκι νεκρό από πίτμπουλ – Χάσαμε το μέτρο απέναντι στη φύση και το πληρώνουμε με αίμα;

Η φύση δεν εκδικείται αλλά ενίοτε μας θυμίζει με τραγικούς τρόπους ότι δεν χωρά στα καλούπια της υποκειμενικής «φιλοζωίας» μας

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Γεώργιος Αποστολάκης – Το αγροτικό ζήτημα σήμερα: Η Ελλάδα μπροστά σε μια ιστορική σύγκρουση

Γεώργιος Αποστολάκης – Το αγροτικό ζήτημα σήμερα: Η Ελλάδα μπροστά σε μια ιστορική σύγκρουση

Ο κ. Γεώργιος Αποστολάκης γράφει για τις πρόσφατες κινητοποιήσεις των αγροτών. Το αγροτικό ζήτημα σήμερα: Η Ελλάδα μπροστά σε μια ιστορική σύγκρουση.

Κοινωνία
Κοινωνία: Καραμανλής – Σαμαράς: Στενό μαρκάρισμα στην κυβέρνηση για το αγροτικό – «Χωρίς αγρότες δεν υπάρχει χώρα!»

Καραμανλής – Σαμαράς: Στενό μαρκάρισμα στην κυβέρνηση για το αγροτικό – «Χωρίς αγρότες δεν υπάρχει χώρα!»

Σαμαράς: «Οι αγρότες διαμαρτύρονται για το μέλλον των παιδιών τους» - Καραμανλής: «Μείζονα εθνική απειλή η ερήμωση της υπαίθρου»

Κοινωνία
Κοινωνία: Κυριάκος Μητσοτάκης: Με «διαίρει και βασίλευε» προσπαθεί να στρέψει τον λαό κατά των αγροτών

Κυριάκος Μητσοτάκης: Με «διαίρει και βασίλευε» προσπαθεί να στρέψει τον λαό κατά των αγροτών

Χαρακτήρισε «ακραίες» και «τυφλές» τις κινητοποιήσεις, ενώ έφτασε ακόμα και να υπενθυμίσει στον λαό ότι έρχονται... Χριστούγεννα

Κοινωνία