ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οικονόμου: Ζήτησε να γίνει πάλι το γύρισμα των δηλώσεων του για να δείχνει λυπημένος

Την ώρα που οι οικογένειες κλαίνε τα παιδιά τους κάποιοι ενδιαφέρονται για το αν θα βγουν καλοί στο γυαλί...
Οικονόμου: Ζήτησε να γίνει πάλι το γύρισμα των δηλώσεων του για να δείχνει λυπημένος

Σε δηλώσεις προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μετά την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη που έχει συγκλονίσει σήμερα τη χώρα.

Μέχρι αυτή τη στιγμή οι νεκροί ανέρχονται στους 38 με 66 να καταμετρώνται οι τραυματίες μερικοί από αυτούς σε σοβαρή κατάσταση. Άλλη μία τραγωδία στα Τέμπη που δυστυχώς έχουν βαφτεί με μπόλικο αίμα την τελευταία 20ετία.

Παρότι η προτεραιότητα αυτή τη στιγμή σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου είναι «η περίθαλψη των τραυματιών, ο εντοπισμός και η αναζήτηση των αγνοουμένων μέσα στα συντρίμμια και η ψυχολογική στήριξη των συγγενών των θυμάτων» ταυτόχρονα διεξάγονται και έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος και τον απολογισμό ευθυνών. Ο ίδιος έκανε γνωστό πως η έρευνα από τις αρχές έχει αρχίσει με τον σταθμάρχη να έχει ήδη βρεθεί για κατάθεση.

Ωστόσο ένα απόσπασμα που βγήκε στον αέρα εν μέσω της όλης σύγχυσης εξέθεσε τον κύριο Οικονόμου με το Twitter και τον κόσμο του διαδικτύου να ξεσπαθώνει την οργή του πάνω στον πολιτικό ο οποίος ακόμη και σε αυτές τις τραγικές στιγμές φαίνεται πως σκέφτεται την εικόνα του.

Συγκεκριμένα όταν ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Γιάννης Οικονόμου ζήτησε να αρχίσει το γύρισμα από την αρχή γιατί προφανώς κάτι δε του άρεσε στην πρώτη «λήψη».

Δείτε το στιγμιότυπο που έχει αγανακτήσει τους πολίτες:

Τραγωδία στα Τέμπη – Οι ειδήσεις όπως πρέπει

Κουνάτε βουνά για ένα πέναλτι και όχι όταν έχουμε Εθνική τραγωδία;

Ο Γιάννης Πρετεντέρης κάνει τον ανήξερο – Τι άλλο μπορεί να είναι εκτός από ανθρώπινο λάθος; – Δείτε τι έγραψε ο Βαξεβάνης (vid)

Τραγωδία στα Τέμπη: Πάντα η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου βρίσκει τρόπο να τρυπάει τον πάτο του βαρελιού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οικονόμου: Ζήτησε να γίνει πάλι το γύρισμα των δηλώσεων του για να δείχνει λυπημένος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.