ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ολόκληρη η Ελλάδα μαζί της στο δικαστήριο, λύγισε το Twitter

Το Twitter είχε να πει πολλά για την παρουσία της κατηγορούμενης στο δικαστήριο ενώ αποθέωσε για ακόμη μια φορά την Ιωάννα Παλιοσπύρου.
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ολόκληρη η Ελλάδα μαζί της στο δικαστήριο, λύγισε το Twitter

Συνεχίστηκε σήμερα το πρωί η δίκη της Έφης Καρακάντζουλα για την επίθεση με βιτριόλι που συγκλόνισε το Πανελλήνιο στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η κατηγορούμενη, σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά παραβρέθηκε στο δικαστήριο και μάλιστα μπήκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο από την πίσω πόρτα για να αποφύγει τον κόσμο στην είσοδο.

Στην δίκη έδωσε το παρόν και η Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία συγκλονίζει με το θάρρος, τη γενναιότητα και την αξιοπρέπεια που επιδεικνύει εν μέσω της κατάστασής της. Η Ιωάννα μάλιστα έχει δηλώσει ότι θέλει να βρίσκεται σε κάθε δίκη για να βλέπει η κατηγορούμενη τις συνέπειες των πράξεων της.

Σήμερα η Ιωάννα έδωσε και λεπτομερή κατάθεση για την επίθεση που δέχτηκε στο πλαίσιο των καταθέσεων. Οι λεπτομέρειες από την ώρα της επίθεσης σοκάρουν με την ίδια να δηλώνει ότι «ένιωθε το πρόσωπο της να καίγεται και τα μαλλιά να πέφτουν»!

Στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου βρίσκεται όλη η Ελλάδα με τον απλό κόσμο να δηλώνει τη στήριξη του προς το μέρος της σε μια προσπάθεια να της δώσουν δύναμη.

Αυτές οι εκδηλώσεις αγάπης και συμπαράστασης είναι χαρακτηριστικές μέσω της εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης του Twitter το οποίο έχει γίνει κάτι σαν «φωνή του λαού» τα τελευταία χρόνια.

Δείτε μερικά Tweets συμπαράστασης στην Ιωάννα Παλιοσπύρου:

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ολόκληρη η Ελλάδα μαζί της στο δικαστήριο, λύγισε το Twitter», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις