ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπογεννητικότητα: Μας έκανε θέμα ο Ίλον Μασκ και η κυβέρνηση δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα

Την ίδια ώρα βέβαια η κυβέρνηση παίρνει μέτρα... καραμέλες για το πρόβλημα.
Υπογεννητικότητα: Μας έκανε θέμα ο Ίλον Μασκ και η κυβέρνηση δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα

Υπογεννητικότητα: Μας έκανε θέμα ο Ίλον Μασκ για το δημογραφικό και η κυβέρνηση δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα.

Ο Ίλον Μασκ έκανε αναφορά στον λογαριασμό του στο στο X (πρώην Twitter) αναφορικά με το δημογραφικο πρόβλημα της Ελλάδας.

Την ίδια ώρα βέβαια η κυβέρνηση παίρνει μέτρα… καραμέλες για το πρόβλημα. Ίσως αν έδινε τα μίσα από τις λίστες Πέτσα για την αντιμετώπιση του προβλήματος να… υπήρχε αποτέλεσμα.

«Η Ελλάδα είναι μια από τις δεκάδες χώρες που βιώνουν πληθυσμιακή κατάρρευση λόγω των χαμηλών ποσοστών γεννήσεων», σημείωσε.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Τέμπη: Ασύστολο κυβερνητικό ψέμα το αφήγημα περί αγωγού αερίου στο σημείο μηδέν – Βρίσκεται 100 μέτρα μακριά!

Αεροπορικά Τέμπη: Και η Κωνσταντοπούλου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου! Έκανε ερώτηση στη Βουλή

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υπογεννητικότητα: Μας έκανε θέμα ο Ίλον Μασκ και η κυβέρνηση δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.