ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία Μπάλλος: Οι χρήστες του Twitter δίνουν ρεσιτάλ με τη βροχή και της πλημμύρες

Η Ελλάδα στο έλεος της κακοκαιρίας Μπάλλος και το Twitter έδωσε... ρεσιτάλ.
Κακοκαιρία Μπάλλος: Οι χρήστες του Twitter δίνουν ρεσιτάλ με τη βροχή και της πλημμύρες

Η κακοκαιρία Μπάλλος σαρώνει από χθες τη χώρα με τραγικές συνέπειες για πολλές περιοχές, που πλημμύρησαν και μετρούν καταστροφές.

Οι πολίτες της χώρας πέρα από την ταλαιπωρία με το κυκλοφοριακό χάος, με το οποίο ήρθαν αντιμέτωποι αντίκρισαν και κωμικοτραγικά γεγονότα, που θυμίζουν τις πιο υπανάπτυκτες χώρες του πλανήτη.

Ένα από αυτά η γέφυρα με θρανία, που δημιούργησαν μαθητές για να απεγκλωβιστούν από ένα πλημμυρισμένο σχολείο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως είναι λογικό, όλα τα παραπάνω έγιναν αντικείμενο σχολιασμού στο Twitter, με τους χρήστες να δίνουν ρεσιτάλ ευρηματικότητας.

Δείτε μερικά από τα χαρακτηριστικότερα tweets:

κακοκαιρία Μπάλλος κακοκαιρία Μπάλλος

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κακοκαιρία Μπάλλος: Οι χρήστες του Twitter δίνουν ρεσιτάλ με τη βροχή και της πλημμύρες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.