Κακοκαιρία Μήδεια: Ζητήθηκε η συνδρομή του στρατού!
Σε ετοιμότητα βρίσκεται και ο στρατός, προκειμένου να διευκολύνουν τους τεχνικούς του ΔΕΔΔΗΕ.
Κακοκαιρία Μήδεια: Σε ετοιμότητα βρίσκεται και ο στρατός, προκειμένου να διευκολύνουν τους τεχνικούς του ΔΕΔΔΗΕ.
Κακοκαιρία Μήδεια: Οι Αρχές έκριναν απαραίτητη την «ενεργοποίηση» του στρατού, προκειμένου να συνδράμει στην αποκατάσταση των προβλημάτων ηλεκτροδότησης.
Αρκετά νοικοκυριά και σε περιοχές της Αττικής έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, έπειτα από την πτώση δέντρων, ενώ οι αποκλεισμένοι δρόμοι δεν επιτρέπουν στους υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ να εργαστούν με ταχύτητα για την αποκατάσταση των προβλημάτων.
Έτσι, όπως αναφέρει το protothema ζητήθηκε από τον στρατό να παράσχει τα οχήματά του για την γρήγορη απομάκρυνση δέντρων, σε περιοχές που κρίνεται απαραίτητο, ώστε στη συνέχεια να αναλάβουν δράση οι τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ και να αποκαταστήσουν τις βλάβες.
Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τη ΔΕΗ, στα βόρεια προάστια της Αττικής έχουν καταγραφεί περισσότερες από 600 πτώσεις δέντρων, ενώ σπίτια σε πάνω από 25 περιοχές έμειναν χωρίς ηλεκτροδότηση.
Προβλήματα και με την υδροδότηση!
Τεράστια προβλήματα έχει φέρει η κακοκαιρία στη χώρα, καθώς σημειώνονται πολλαπλά προβλήματα με την υδροδότηση.
Συγκεκριμένα, έχουν καταγραφεί διακοπές ύδρευσης τις τελευταίες ώρες σε σημεία του Χολαργού, του Χαλανδρίου, της Φιλοθέης, της Πεντέλης, του Κερατσινίου, της Ηλιούπολης, των Γλυκών Νερών και της Αγίας Παρασκευής, σύμφωνα με την ΕΥΔΑΠ.
Χτύπημα στο Ντουμπάι: Οι πύραυλοι ξύπνησαν τη «Βαβέλ» από το όργιο της ματαιοδοξίας της
Μια παγκόσμια μητρόπολη της διεστραμμένης ελίτ έγινε... σκορποχώρι μόλις έφυγε από τη μέση το απατηλό παραπέτασμα της ασφάλειας
Ελευθέριος Ανδρώνης
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Φόβοι για ντόμινο εκρηκτικής ακρίβειας στην ενέργεια – Πώς επηρεάζεται η Ελλάδα
Τι θα προκαλέσει το παρατεταμένο «κλείσιμο» των Στενών του Ορμούζ - Στο μάτι του κυκλώνα εκατοντάδες ελληνικά δεξαμενόπλοια
Κοινωνία
Σάλος με τραπεζικό σκάνδαλο: Οι τράπεζες έφτιαξαν άτυπο «Τειρεσία» και φακελώνουν Έλληνες μέσω του εξωδικαστικού συμβιβασμού!
«Σουρωτήρι» τα οικονομικά στοιχεία των Ελλήνων - Οι τράπεζες «κοκκίνιζαν» ΑΦΜ ακόμα και πολιτών που μπήκαν διερευνητικά στην πλατφόρμα!
Κοινωνία
Επίτιμος δημότης Θεσσαλονίκης ο Σαββίδης
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης εισηγείται την ανακήρυξη του Ιβάν Σαββίδη σε επίτιμο δημότη για την επιχειρηματική και κοινωνική του προσφορά στην πόλη.
Κοινωνία
Τέμπη – 3 χρόνια μετά: Αδικαίωτο αίμα, προδομένη εμπιστοσύνη, συλλογική κραυγή
Τρία χρόνια μετά, το έγκλημα των Τεμπών παραμένει ένα συλλογικό τραύμα που αιμορραγεί από την αδιάκοπη βία της ατιμωρησίας
Ελευθέριος Ανδρώνης
Τέμπη: Συνταρακτικές μνήμες από επιζήσασα – «Ακούγαμε τις κραυγές αλλά δεν μπορούσαμε να βοηθήσουμε»
«Είναι σαν να έχει πεθάνει ένα κομμάτι μας στα Τέμπη» είπε συγκινημένη η Αλεξάνδρα Τσακίρη που βρισκόταν στο 5ο βαγόνι τη μοιραία νύχτα
Κοινωνία
Τέμπη: Συγκλονιστική μαρτυρία από οπερατέρ που βρέθηκε πρώτος στο σημείο – «Πάγωσε το αίμα μου – Δεν ήξερα τι έπρεπε να δείξω και τι όχι»
«Σημαδεύτηκε η ζωή μου για πάντα» είπε ο οπερατέρ του Open, Δημήτρης Αλεξάκης, αποκαλύπτοντας ότι η κόρη του παραλίγο να επιβιβαζόταν στο μοιραίο τρένο
Κοινωνία
Τέμπη: Συγκλονιστικό μήνυμα από τον πατέρα του Γεράσιμου – «Το Σάββατο οι προσευχές όλων να γίνουν η φωνή του παιδιού μου»
«3 χρόνια μετά η πληγή παραμένει ανοιχτή κι αιμορραγούσα - Η Ανάσταση του Κυρίου ας φέρει και την ανάσταση του Γεράσιμου»
Κοινωνία
Τέμπη: Φοιτητές και μαθητές φώναξαν «παρών» στον αγώνα της δικαίωσης – Έγραψαν ξανά με κόκκινη μπογιά τα ονόματα των θυμάτων
Ο παλμός της νεολαίας χτύπησε ζωντανός στα συλλαλητήρια μνήμης για τα Τέμπη - «Το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα συγκαλυφθεί»
Κοινωνία