Λεοφωρείο του ΟΑΣΑ εγκλωβισμένο σε γέφυρα της Ποσειδώνος που πλημμύρισε από την κακοκαιρία «Μπάλλος»

Παρέμβαση εισαγγελέα έφεραν οι απίστευτες εικόνες με επιβάτες λεωφορείου εγκλωβισμένους κάτω από γέφυρα από την κακοκαιρία «Μπάλλος». 

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Οι σοκαριστές εικόνες το έτος 2021 άνθρωποι να εγκλωβίζονται σε λεωφορείο κάτω από γέφυρα στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, λόγω έντονος βροχόπτωσης, προκάλεσαν την παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.

Επιβάτες οι οποίοι θέλοντας να αποφύγουν χειρότερες και βεβαίως να μην θέσουν περαιτέρω τη ζωή τους σε κίνδυνο άρχισαν να… περπατούν μέσα στο νερό σε υψηλή στάθμη προκειμένου να απομακρυνθούν από τη γέφυρα που θύμιζε… πισίνα.

Οπως έγινε γνωστό η κ. Παπαγεωργακοπούου έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στον προϊστάμενο της Ποινικής Δίωξης Αντώνη Ελευθεριάνο στο απίθανο περιστατικό.

Εκείνο που πρέπει να διερευνηθεί είναι οι λόγοι για τους οποίους πλημμύρισε η γέφυρα και για τον σκοπό αυτό θα ληφθούν καταθέσεις για να διαπιστωθεί εάν είχαν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα και εάν είχαν γίνει τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα από τους αρμόδιους φορείς.

Εκτός από αυτό το περιστατικό είχαμε και μια γυναίκα να κάνει… καγιάκ στον Κολωνό, προκειμένου να διασχίσει έναν δρόμο που θύμιζε… ποτάμι.