ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Καλλιστώ»: Ρυμουλκείται μετά τη σύγκρουση – Τι συμβαίνει με το πλήρωμα

Ρυμουλκείται από πλοία του Πολεμικού Ναυτικού προς τη Σαλαμίνα το ναρκαλιευτικό «Καλλιστώ» που συγκρούστηκε το πρωί της Τρίτης με εμπορικό πλοίο κοντέινερ, λίγο έξω από το λιμάνι του Πειραιά. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν προληπτικά συνολικά 27 άτομα, ενώ δύο άτομα του πολεμικού πλοίου «Καλλιστώ» έχουν τραυματιστεί. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόπηκε στα δύο πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού –...
«Καλλιστώ»: Ρυμουλκείται μετά τη σύγκρουση – Τι συμβαίνει με το πλήρωμα

Ρυμουλκείται από πλοία του Πολεμικού Ναυτικού προς τη Σαλαμίνα το ναρκαλιευτικό «Καλλιστώ» που συγκρούστηκε το πρωί της Τρίτης με εμπορικό πλοίο κοντέινερ, λίγο έξω από το λιμάνι του Πειραιά.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν προληπτικά συνολικά 27 άτομα, ενώ δύο άτομα του πολεμικού πλοίου «Καλλιστώ» έχουν τραυματιστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόπηκε στα δύο πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού – Συγκρούστηκε με πλοίο μεταφοράς κοντέινερ

Το «Καλλιστώ» έχει πάρει κλίση λόγω της εισροής υδάτων, ωστόσο η κατάστασή του είναι πλέον σταθερή και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «Καλλιστώ» έβγαινε από το ναύσταθμο, όταν το φορτηγό πλοίο έπεσε στην πρύμνη του πολεμικού με αποτέλεσμα να υπάρξει ρήγμα και εισροή υδάτων.

Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Α21 επίδομα τέκνων: Κριτήρια του 2018 αφήνουν εκτός χιλιάδες οικογένειες

Α21 επίδομα τέκνων: Κριτήρια του 2018 αφήνουν εκτός χιλιάδες οικογένειες

Τα εισοδηματικά κριτήρια του Α21 παραμένουν αμετάβλητα από το 2018, μειώνοντας συνεχώς τους δικαιούχους και πλήττοντας ακόμη και υπερπολύτεκνες οικογένειες κάτω από το όριο φτώχειας.

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Γαλάτσι: Street party στον Άγιο Ανδρέα – «Δεν είναι πρώτη φορά» είπε ο Δούκας και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα

Γαλάτσι: Street party στον Άγιο Ανδρέα – «Δεν είναι πρώτη φορά» είπε ο Δούκας και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα

Όταν βλέπουμε ανάρμοστες εκδηλώσεις να γίνονται ακόμα και εντός των ναών, περιμένουμε να τους σεβαστεί ο κάθε «άνιωθος» Δήμαρχος;

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Ο K.Ανεστίδης απαντά για τις φερόμενες παράνομες επιδοτήσεις: «Με πήραν 50 τηλέφωνα από το Μαξίμου – Συκοφαντούν τον αγώνα των αγροτών»

Ο K.Ανεστίδης απαντά για τις φερόμενες παράνομες επιδοτήσεις: «Με πήραν 50 τηλέφωνα από το Μαξίμου – Συκοφαντούν τον αγώνα των αγροτών»

«Όταν είδαν ότι δεν τσιμπάω, σου λέει τώρα θα τον θάψουμε - Με κατηγορούν γιατί λέω αλήθειες ενώ είμαι νεοδημοκράτης απ' τα γεννοφάσκια μου»

Κοινωνία
Κοινωνία: Αλγεινή εντύπωση προκαλεί ο «συστημένος» έλεγχος της ΑΑΔΕ στον Σύλλογο Τεμπών – Καρυστιανού: Έγινε για εκφοβισμό και για να μάθουν με ποιους συνεργαζόμαστε

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί ο «συστημένος» έλεγχος της ΑΑΔΕ στον Σύλλογο Τεμπών – Καρυστιανού: Έγινε για εκφοβισμό και για να μάθουν με ποιους συνεργαζόμαστε

Φορολογικό «ντου» σε συγγενείς των Τεμπών και αγρότες - Η έφοδος της ΑΑΔΕ έγινε λίγο αφότου η Μ.Καρυστιανού προανήγγειλε νέο πολιτικό κίνημα

Κοινωνία
Κοινωνία: Ζωγράφου συμπλοκή: Άγριος ξυλοδαρμός ανηλίκων στη Μακρυγιάννη – Σοβαρές καταγγελίες κατοίκων

Ζωγράφου συμπλοκή: Άγριος ξυλοδαρμός ανηλίκων στη Μακρυγιάννη – Σοβαρές καταγγελίες κατοίκων

Επεισόδιο βίας με δεκάδες εφήβους στην οδό Μακρυγιάννη. Καταγγελίες για έλλειψη αστυνόμευσης δίπλα σε σχολεία.

Κοινωνία
Κοινωνία: Αλλαγή τακτικής από την κυβέρνηση στις συνομιλίες με τα μπλόκα – Δείτε τι στέλνει επιλεκτικά στους αγρότες (Φωτό)

Αλλαγή τακτικής από την κυβέρνηση στις συνομιλίες με τα μπλόκα – Δείτε τι στέλνει επιλεκτικά στους αγρότες (Φωτό)

Η κυβέρνηση ξεκίνησε συνομιλίες με τους αγρότες αλλάζοντας στρατηγική μετά το μπλόκο των Ευζώνων, με επιλεκτικές προσκλήσεις και όχι μαζικές συναντήσεις.

Κοινωνία
Κοινωνία: Γεώργιος Αποστολάκης- Ο Αγώνας της Γης: Από τα Μπλόκα των Χωραφιών στις Πλατείες της Ευρώπης

Γεώργιος Αποστολάκης- Ο Αγώνας της Γης: Από τα Μπλόκα των Χωραφιών στις Πλατείες της Ευρώπης

Από τα μπλόκα των τρακτέρ στους επαρχιακούς δρόμους μέχρι τις πλατείες και τα διοικητικά κέντρα της Ευρώπης, η γη μιλά ξανά μέσα από αυτούς που τη δουλεύουν.

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Οι ρόδες των τρακτέρ τράνταξαν τις Βρυξέλλες: Η πανευρωπαϊκή αγροτιά φώναξε «όχι» στη συμφωνία θανάτου με τη Mercosur

Οι ρόδες των τρακτέρ τράνταξαν τις Βρυξέλλες: Η πανευρωπαϊκή αγροτιά φώναξε «όχι» στη συμφωνία θανάτου με τη Mercosur

Η ΕΕ διεξάγει πόλεμο στην ίδια της την παραγωγή - Πεδίο μάχης οι Βρυξέλλες για την επιβίωση των αγροτών και τη διατροφική αυτάρκεια όλων μας

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Βγαίνει και από πάνω ο Βορίδης απειλώντας τους αγρότες: «Με το “δεν μιλάω” στο τέλος δεν θα πάρει κανείς τίποτα»

Βγαίνει και από πάνω ο Βορίδης απειλώντας τους αγρότες: «Με το “δεν μιλάω” στο τέλος δεν θα πάρει κανείς τίποτα»

Αντί να απολογηθεί για την ασυδοσία των «φραπέδων», ο Μάκης Βορίδης προκαλεί κι από πάνω τους φτωχοποιημένους αγρότες

Κοινωνία