ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καραϊβάζ: Νέα στοιχεία εξετάζει η ΕΛΑΣ – Τέσσερα τα ονόματα πίσω από την εκτέλεση

Νέα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια μετά την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, με την αστυνομία να προχωράει στην εξέτασή τους.
Καραϊβάζ: Νέα στοιχεία εξετάζει η ΕΛΑΣ – Τέσσερα τα ονόματα πίσω από την εκτέλεση

Νέα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια μετά την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, με την αστυνομία να προχωράει στην εξέτασή τους.

Οι έρευνες για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ συνεχίζονται, με την Ελληνική Αστυνομία να εξετάζει νέα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση.

Όπως αναφέρει το Mega, από τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε κληθεί να δώσει γραπτές εξηγήσεις για μια «ανοιχτή» υπόθεση για την οποία μάλιστα, είχε γράψει αρκετές φορές στα άρθρα του στο bloko.gr.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους σε παλιές δικογραφίες προσώπων του οργανωμένου εγκλήματος, σε εγκληματικές οργανώσεις και σε κακοποιούς με βαρύ ποινικό παρελθόν.

Μέχρι στιγμής, υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερα πρόσωπα που έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον των αρχών, τα οποία έχουν κατηγορηθεί για απόπειρες ανθρωποκτονιών, εκβιασμούς, σωματικές βλάβες, εκρήξεις, οπλοφορία, οπλοχρησία και άλλα αδικήματα. Τα πρόσωπα αυτά είναι αποφυλακισμένοι ποινικοί που ενδέχεται είτε να εμπλέκεται είτε να γνωρίζουν πληροφορίες, σύμφωνα με την αστυνομία.

Στο ίδιο πλαίσιο των ερευνών, οι αρχές έχουν εντάξει και τρεις ανεξιχνίαστες δολοφονίες που σχετίζονται με την αλληλοεξόντωση μελών της Greek Mafia, το 2018 και το 2019.

Οι αστυνομικοί πάντως, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι δράστες σίγουρα, γνώριζαν πολύ καλά την περιοχή, για να καταφέρουν να εξαφανιστούν αστραπιαία από τα στενά.

Παράλληλα, η αστυνομία ερευνά νέα βίντεο που έχουν φτάσει στα χέρια της και δεν αποκλείει οι δολοφόνοι να είχαν κάνει «πρόβα» για την δολοφονία.

Οι Αρχές λοιπόν μέσω αυτών «ξεσκονίζουν» τη διαδρομή που μπορεί να ακολούθησε το μηχανάκι, εξετάζοντας εξονυχιστικά όλες τις κάμερες ασφαλείας από τους γύρω δρόμους. Ερευνούν επίσης και μαρτυρίες για την πιθανότητα οι δύο εκτελεστές να ειδοποιήθηκαν από συνεργούς τους, για την ώρα εμφάνισης του Γιώργου Καραϊβάζ στη γειτονιά του.

Γερμανικά Μέσα: «Γιατί έπρεπε να πεθάνει ο Γιώργος Καραϊβάζ;»

Ζήνα Κουτσελίνη: Ραγίζει καρδιές ο αποχαιρετισμός στον Γιώργο Καραϊβάζ – Λευκά λουλούδια στη θέση του (vid)

Δολοφονία Καραϊβάζ: Ακόμα και στις φυλακές ερευνούν οι αρχές για να βρουν τους δράστες (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καραϊβάζ: Νέα στοιχεία εξετάζει η ΕΛΑΣ – Τέσσερα τα ονόματα πίσω από την εκτέλεση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.