ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πιλότος στον δικηγόρο του: «Με την ομολογία λυτρώθηκα – Αξίζω να τιμωρηθώ!»

Επαφές με τον δικηγόρο του είχε ο πιλότος μετά την ομολογία ότι αυτός είναι ο δράστης της δολοφονίας της Καρολάιν.
Πιλότος στον δικηγόρο του: «Με την ομολογία λυτρώθηκα – Αξίζω να τιμωρηθώ!»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τις πρώτες επαφές με τον δικηγόρο του Βασίλη Σπύρου είχε ο 32χρονος πιλότος λίγες ώρες μετά την ομολογία ότι αυτός είναι ο δράστης της δολοφονίας της Καρολάιν.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο δικηγόρος του πιλότου, εξερχόμενος από τη ΓΑΔΑ όπου ο πελάτης του κρατείται και αφότου είχε επαφή μαζί του, έκανε δηλώσεις στον ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, παραδέχθηκε όμως ότι με την ομολογία ότι αυτός σκότωσε την άτυχη Καρολάιν ένιωσε λύτρωση!

Μάλιστα είπε οτι ο πιλότος παραδέχθηκε ότι του αξίζει να τιμωρηθεί από τον νόμο, ενώ ακόμη πρόσθεσε οτι ο πελάτης του δείχνει ενδιαφέρον για το μωρό για την τύχη του οποίου θα αποφασίσει πλέον το δικαστήριο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο δικηγόρος του δράστη, ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

«Δεν μπορώ να διαβιβάσω τι ειπώθηκε με τον πελάτη μου, απλώς θεωρώ ότι είναι στην ίδια κατάσταση με τη χθεσινή» δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Σπύρου.

Και συνέχισε: «Του πήγα κάποια έγραφα από τη δικογραφία και θα τον αφήσω να τα επεξεργαστεί, ώστε λίγο αργότερα στις 12:00 που θα έρθουμε με τον έτερο συνάδελφο, να μπορούμε να έχουμε μια σαφή εικόνα και να μιλήσουμε για αυτό το θέμα. Σας λέω, έτσι και αλλιώς μόλις είχε ξυπνήσει, δεν μπορώ να κρίνω περισσότερα για την κατάσταση του και ούτε το επιθυμώ. Τις επόμενες ημέρες θα μπορούμε να πούμε περισσότερα πράγματα” πρόσθεσε.

«Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στο θέμα του χρόνου που παρήλθε από τη διάπραξη του εγκλήματος και στην μετέπειτα συμπεριφορά του. Θέλω να θυμίσω ότι στο παρελθόν πάρα πολλά εγκλήματα, ακόμα και ειδεχθή, αποκαλυφθεί μετά από πολλά χρόνια, τιμωρήθηκαν οι εγκληματίες και αποκαλύφθηκαν τα εγκλήματα αυτοβούλως ή από τις έρευνες της αστυνομίας. Δεν είναι η πρώτη φορά και παρά το ότι αντιλαμβάνομαι το κλίμα και τις εντυπώσεις που δημιουργούνται, παρακαλώ να γίνει σεβαστό το αίτημα για ανθρωποφαγία και μιας κατάστασης που δεν ευνοεί ούτε εξυπηρετεί την απόδοση δικαιοσύνης» ανέφερε ο κ. Σπύρου.

Ο συνήγορος του πιλότου σημείωσε ότι «και εγώ έχω ταραχθεί» απαντώντας στα σχόλια των παρουσιαστών της εκπομπής ότι πρόκειται για έγκλημα που έχει ταράξει όλη την κοινωνία.

«Έχω την αίσθηση, ως άνθρωπος, ότι μετά την ομολογία αυτός ο άνθρωπος λυτρώθηκε. Χρησιμοποιώ συγκεκριμένη λέξη και αυτή παρακαλώ να χρησιμοποιήσετε. Ο χρόνος θα δείξει. Μου είπε ότι αξίζει να τιμωρηθεί. Για το παιδί ενδιαφέρεται, παρά το παράλογο της κατάστασης και αντιλαμβάνομαι τα οποιαδήποτε ερωτήματα» κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έγκλημα στα Γλυκά στα Νερά: Μεθοδευμένα από την ΕΛ.ΑΣ. όσα έλεγε η Μυλωνοπούλου

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Επίθεση με «κατάρες» στο προφίλ του πιλότου από τον αγανακτισμένο κόσμο

Ελληνοτουρκικά: H άσκηση «ΛΟΓΧΗ» στο Αιγαίο – Εντυπωσιακές εικόνες (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πιλότος στον δικηγόρο του: «Με την ομολογία λυτρώθηκα – Αξίζω να τιμωρηθώ!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.