ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός 23/12: Βροχές και καταιγίδες

Καιρός 23/12: Όσο πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα, ο καιρός θα έχει επιδείνωση.
Καιρός 23/12: Βροχές και καταιγίδες

Καιρός 23/12: Όσο πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα, ο καιρός θα έχει επιδείνωση.

Για τη Δευτέρα, η ΕΜΥ προβλέπει νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά, τις πρωινές ώρες στη Θράκη και μέχρι το βράδυ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και στα ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα και από τα βόρεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (23/12)

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 6 με 8 και στο Ιόνιο και πιθανώς και στο νότιο Αιγαίο θα φτάσουν τοπικά τα 9 μποφόρ. Από το απόγευμα και από τα βόρεια θα γίνουν βορειοδυτικοί.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, ιδιαίτερα αισθητή στα βόρεια.

Αναλυτικά η πρόβλεψη της ΕΜΥ:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στη Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιόνια στα ορεινά και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια που τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Στη Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και στα ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας.
Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες τοπικά 8 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα είναι κατά διαστήματα ισχυρές. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά καθώς και στα ημιορεινά της Ηπείρου. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα και από τα βόρεια.
Ανεμοι: Δυτικοί 6 με 7 και στο Ιόνιο 8 με 9 μποφόρ. Από το απόγευμα και από τα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά και τα νότια μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι το απόγευμα. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά.
Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στα νότια τοπικά 8 και πιθανώς τις πρωινές ώρες 9 μποφόρ. Από το απόγευμα και από τα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ και από τα δυτικά.
Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 7 με 8 και τις πρωινές ώρες πιθανώς τοπικά 9 μποφόρ. Από το βράδυ σταδιακά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ και από τα βόρεια.
Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 6 με 8 και τις πρωινές ώρες στα νότια πιθανώς τοπικά 9 μποφόρ. Από το βράδυ και από τα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και τα νότια μέχρι το απόγευμα.
Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Από αργά το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα.
Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: «Μετρητά = Κοινωνική ελευθερία»: Η Ελβετία θωράκισε με δημοψήφισμα τη χρήση μετρητών εκθέτοντας τη συντεχνία της ψηφιακής σκλαβιάς

«Μετρητά = Κοινωνική ελευθερία»: Η Ελβετία θωράκισε με δημοψήφισμα τη χρήση μετρητών εκθέτοντας τη συντεχνία της ψηφιακής σκλαβιάς

Το 73% των Ελβετών ζήτησαν συνταγματική κατοχύρωση των μετρητών για λόγους ασφάλειας και ελευθερίας - Η Ελλάδα ακούει; Η ΕΕ ακούει;

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Καταγγελία σοκ από ναυτεργατικά σωματεία – Εφοπλιστές υποχρεώνουν ναύτες να ταξιδέψουν στον Κόλπο υπογράφοντας «θανατόχαρτα»!

Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Καταγγελία σοκ από ναυτεργατικά σωματεία – Εφοπλιστές υποχρεώνουν ναύτες να ταξιδέψουν στον Κόλπο υπογράφοντας «θανατόχαρτα»!

Απάνθρωπη μεταχείριση από «καρχαρίες» εφοπλιστές - Έλληνες ναυτικοί καλούνται να υπογράψουν ότι ταξιδεύουν «οικειοθελώς» στις εμπόλεμες ζώνες

Κοινωνία
Κοινωνία: Όλα τα σενάρια για τη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά

Όλα τα σενάρια για τη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά

Οι αρχές στη Θεσσαλονίκη ερευνούν τρία βασικά σενάρια για τη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά. Καταθέσεις και βίντεο ασφαλείας θεωρούνται κρίσιμα για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Κοινωνία
Κοινωνία: Σκάνδαλο υποκλοπών: Μπουρλότο στην υπόθεση έβαλε ο ιδρυτής της Intellexa Ταλ Ντίλιαν – «Μόνο με κυβερνήσεις συνεργαζόμασταν»

Σκάνδαλο υποκλοπών: Μπουρλότο στην υπόθεση έβαλε ο ιδρυτής της Intellexa Ταλ Ντίλιαν – «Μόνο με κυβερνήσεις συνεργαζόμασταν»

Ο καταδικασμένος για την υπόθεση Predator, Ταλ Ντίλιαν, «έδειξε» την κυβέρνηση Μητσοτάκη και την ΕΥΠ ως «πελάτες» του κακόβουλου λογισμικού

Κοινωνία
Κοινωνία: Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Τσιάρας άδειασε τον Βορίδη για το έγγραφο Βάρρα – Εστάλη στο υπουργείο Ανάπτυξης το 2020 σε e-mail

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Τσιάρας άδειασε τον Βορίδη για το έγγραφο Βάρρα – Εστάλη στο υπουργείο Ανάπτυξης το 2020 σε e-mail

Στα άκρα οι ισορροπίες «τρόμου» μεταξύ Μαξίμου και Βορίδη - Βρέθηκε το mail ενώ στην Εξεταστική είχε καταθέσει ότι δεν έλαβε καμία ενημέρωση

Κοινωνία
Κοινωνία: Kαρφιά Ράμμου για το Alitheia Forum: «Η εξουσία δεν μπορεί να ορίζει τι είναι αληθές και τι δεν είναι»

Kαρφιά Ράμμου για το Alitheia Forum: «Η εξουσία δεν μπορεί να ορίζει τι είναι αληθές και τι δεν είναι»

«Ο ελεγχόμενος δεν μπορεί ποτέ να προσδιορίσει πως θα του γίνει ο έλεγχος στον οποίο υπόκειται» έγραψε με νόημα ο Χρήστος Ράμμος

Κοινωνία
Κοινωνία: Μετωπική επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη: «Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ανησυχούντες – Υπάρχουν ερασιτέχνες εφησυχασμένοι»

Μετωπική επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη: «Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ανησυχούντες – Υπάρχουν ερασιτέχνες εφησυχασμένοι»

«Αν τα παπαγαλάκια του πρωθυπουργού έχουν δίκιο, τότε εκείνος θα πρέπει να ανησυχεί» - Σφοδρή κριτική Σαμαρά για τα εθνικά θέματα

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Σοφία Χρηστίδου: Ένα αθώο θύμα της δικτατορίας των κακομαθημένων και των αδιάφορων

Σοφία Χρηστίδου: Ένα αθώο θύμα της δικτατορίας των κακομαθημένων και των αδιάφορων

Ο θάνατος της Σοφίας Χρηστίδου δεν είναι ένα μεμονωμένο γεγονός, αλλά το επιμύθιο μιας κοινωνίας που έμαθε να θεοποιεί τον δικαιωματισμό και να απαξιώνει τον δάσκαλο

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Καταπέλτης ο Αντώνης Κανάκης για τις υποκλοπές: «Βγήκαν δικογραφίες και κουνάνε τις ουρίτσες τους υποστηρίζοντας τα αδικαιολόγητα»

Καταπέλτης ο Αντώνης Κανάκης για τις υποκλοπές: «Βγήκαν δικογραφίες και κουνάνε τις ουρίτσες τους υποστηρίζοντας τα αδικαιολόγητα»

«Δεν θεώρησαν αρκετά σοβαρό ότι το αφεντικό τους, τους παρακολουθούσε όλους» είπε ο Αντώνης Κανάκης για τις αμήχανες δηλώσεις Γεραπετρίτη στη Ράνια Τζίμα

Κοινωνία