ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Χαλάει πάλι ο καιρός όπως ανακοίνωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, που εξέδωσε έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.
Καιρός: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Χαλάει πάλι ο καιρός όπως ανακοίνωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, που εξέδωσε έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Η κακοκαιρία συνεχίζεται λοιπόν και τις επόμενες μέρες, με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, περισσότερα τα ηπειρωτικά της χώρας, συμπεριλαμβανόμενης της Αττικής.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ για την Πέμπτη:

Αττική

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους ή σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες που πιθανώς θα είναι τοπικά ισχυρές. Βελτίωση τη νύχτα.

Άνεμοι: Βόρειοι Βορειοανατολικοί 3 με 5 και σταδιακά από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικούς όμβρους και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα το βράδυ σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες Νοτιοανατολικοί τοπικά έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους ή σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη Μακεδονία τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, που πιθανώς τοπικά θα είναι ισχυρές. Σταδιακά από το βράδυ τα φαινόμενα στα δυτικά θα εξασθενήσουν και αργά τη νύχτα θα σταματήσουν. Λίγα χιόνια στα ορεινά.

Άνεμοι: Ανατολικοί Βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους ή σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, που πιθανώς θα είναι τοπικά ισχυρές. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και τη νύχτα θα σταματήσουν. Λίγα χιόνια στα ορεινά.

Άνεμοι: Βόρειοι Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Στη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς τοπικά ισχυρές.

Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους ή σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες που πιθανώς πρόσκαιρα θα είναι τοπικά ισχυρές.

Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ.

Άνεμοι: Από Βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες.

Άνεμοι: Βόρειοι 4 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους ή σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια και πιθανόν πρόσκαιρα στα υπόλοιπα.

Άνεμοι: Στα βόρεια Βόρειοι Βορειοανατολικοί 4 με 5, βαθμιαία από το μεσημέρι τοπικά 6 και το βράδυ έως 7 μποφόρ. Στα νότια Βόρειοι Βορειοδυτικοί 4 με 6 και σταδιακά από το απόγευμα τοπικά έως 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για την Παρασκευή:

Καιρός: Στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το Βόρειο Αιγαίο νεφώσεις με βροχές, από το απόγευμα καταιγίδες και στα ορεινά χιονοπτώσεις. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και την Κρήτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις.

Άνεμοι: Στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα Βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο βόρειο Ιόνιο 6 μποφόρ. Στα ανατολικά Βόρειοι Βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Γλαύκος, ο γενναίος Βασιλιάς της Λυκίας

Γλαύκος, ο γενναίος Βασιλιάς της Λυκίας

Ο Γλαύκος ήταν Έλληνας Βασιλιάς της αρχαίας Λυκίας της Μικράς Ασίας και ήταν γιος του Ιππόλοχου και εγγονός του ήρωα Βελλεροφόντη.

Κοινωνία
Κοινωνία: ΠΑΟΚ: Συγκλόνισε το τρισάγιο των 7 παλικαριών στην Τιμισοάρα – Δάκρυσε ο Μητροπολίτης Ιωάννης φωνάζοντας ένα – ένα τα ονόματα

ΠΑΟΚ: Συγκλόνισε το τρισάγιο των 7 παλικαριών στην Τιμισοάρα – Δάκρυσε ο Μητροπολίτης Ιωάννης φωνάζοντας ένα – ένα τα ονόματα

Θρήνος μπροστά στα 7 φέρετρα - Η Ορθόδοξη Μητρόπολη της Τιμισοάρα προσευχήθηκε για την ανάπαυση των ψυχών των νέων του ΠΑΟΚ

Κοινωνία
Κοινωνία: Έγινε κι αυτό: Ο Αυγενάκης που επί υπουργίας του «μεγαλουργούσε» ο ΟΠΕΚΕΠΕ έγινε πρόεδρος… αγροτικού φορέα

Έγινε κι αυτό: Ο Αυγενάκης που επί υπουργίας του «μεγαλουργούσε» ο ΟΠΕΚΕΠΕ έγινε πρόεδρος… αγροτικού φορέα

Έγινε και αυτό στη χώρα των «Φραπέδων» - Στην Ευρώπη φιγουράρει σε δικογραφίες και στην Ελλάδα ανταμείβεται με θεσμικές θέσεις ο Λευτέρης Αυγενάκης

Κοινωνία
Κοινωνία: «Βιολάντα»: Νίπτει τας χείρας η κυβέρνηση για το εργατικό έγκλημα – Καμία ελεγκτική υπηρεσία δεν απέτρεψε τη φονική διαρροή αερίου που συνέβαινε για μήνες

«Βιολάντα»: Νίπτει τας χείρας η κυβέρνηση για το εργατικό έγκλημα – Καμία ελεγκτική υπηρεσία δεν απέτρεψε τη φονική διαρροή αερίου που συνέβαινε για μήνες

Για άλλη μια τραγωδία η κυβέρνηση επιχειρεί να βγει πλήρως από το κάδρο τον ευθυνών - Για «κίνημα τυμβωρύχων» κάνει λόγο ο Π.Μαρινάκης

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Πλημμύρες – Βιολάντα – Τροχαίο στη Ρουμανία: Από δράμα σε δράμα χωρίς ανάσα και χωρίς μετάνοια

Πλημμύρες – Βιολάντα – Τροχαίο στη Ρουμανία: Από δράμα σε δράμα χωρίς ανάσα και χωρίς μετάνοια

Τρεις συμφορές σε λίγες μέρες - Μια χώρα σε διαρκή οδύνη όσο απομακρύνεται από την πρόνοια του Θεού - Πως πύκνωσε έτσι το κακό των ημερών μας;

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Έκρηξη στη «Βιολάντα»: Διαρροή προπανίου «δείχνουν» οι έρευνες – Βρέθηκε τρυπημένος υπόγειος σωλήνας

Έκρηξη στη «Βιολάντα»: Διαρροή προπανίου «δείχνουν» οι έρευνες – Βρέθηκε τρυπημένος υπόγειος σωλήνας

Για εγκληματική αμέλεια ελέγχων προϊδεάζουν τα ως τώρα ευρήματα - Έκθετος ο Άδωνις Γεωργιάδης που βιάστηκε να εκθειάσει την ασφάλεια του εργοστασίου

Κοινωνία
Κοινωνία: Συγκλονίζει ο μικρός Γιαννάκης για το πολύνεκρο τροχαίο: «Κάθε φορά που η κερκίδα του ΠΑΟΚ θα τραγουδά, θα είναι εκεί τα παιδιά μας – Αιωνία τους η μνήμη»

Συγκλονίζει ο μικρός Γιαννάκης για το πολύνεκρο τροχαίο: «Κάθε φορά που η κερκίδα του ΠΑΟΚ θα τραγουδά, θα είναι εκεί τα παιδιά μας – Αιωνία τους η μνήμη»

«Κανείς δεν ξεκίνησε αυτό το ταξίδι για να μη γυρίσει σπίτι» είπε ο μικρός Γιαννάκης - Συγκινητικό μήνυμα για την τραγωδία και από τον παπα - ΠΑΟΚ

Κοινωνία
Κοινωνία: Πολύνεκρο τροχαίο με οπαδούς του ΠΑΟΚ: Άφωνο παρακολουθεί το πανελλήνιο μια ακόμα φρικτή τραγωδία μετά το εργοστάσιο «Βιολάντα»

Πολύνεκρο τροχαίο με οπαδούς του ΠΑΟΚ: Άφωνο παρακολουθεί το πανελλήνιο μια ακόμα φρικτή τραγωδία μετά το εργοστάσιο «Βιολάντα»

Ανείπωτος θρήνος για τη νέα συμφορά - 26 χρόνια μετά το φονικό δυστύχημα στα Τέμπη, ο ΠΑΟΚ και η Ελλάδα θρηνούν ξανά νέα παιδιά

Κοινωνία
Κοινωνία: Δημοσκόπηση Interview για Καρυστιανού: Μηδενική «ζημιά» από τις δηλώσεις για τις αμβλώσεις – Αμετάβλητη η απήχησή της στο εκλογικό κοινό

Δημοσκόπηση Interview για Καρυστιανού: Μηδενική «ζημιά» από τις δηλώσεις για τις αμβλώσεις – Αμετάβλητη η απήχησή της στο εκλογικό κοινό

Το 51% των πολιτών δεν δυσαρεστήθηκαν καθόλου από τις δηλώσεις για τις αμβλώσεις - Ίδιο το ποσοστό που ούτως ή άλλως έβλεπε θετικά το κόμμα Καρυστιανού

Κοινωνία