ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινωνικός Τουρισμός: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις! – Μέχρι πότε θα γίνονται

Νέα ευκαιρία θα έχουν όσοι δε πρόλαβαν να κάνουν τις αιτήσεις τους για τον Κοινωνικό Τουρισμό.
Κοινωνικός Τουρισμός: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις! – Μέχρι πότε θα γίνονται

Η μεγάλη ζήτηση που είχε ο Κοινωνικός Τουρισμός είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξει ξανά η πλατφόρμα για τις αιτήσεις για όσους δεν πρόλαβαν να κάνουν τη δική τους, την ώρα που σύντομα αρχίζουν οι αιτήσεις και για το Τουρισμός για όλους.

Μπορεί αρχικά η πλατφόρμα του gov.gr να έκλεισε στις 5 Ιουνίου όμως θα έχουμε έναν νέο τριήμερο στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν ξανά αιτήσεις μετά το ρεκόρ που σημειώθηκε με αυτές στην πρώτη φάση.

Συγκεκριμένα η πλατφόρμα θα ανοίξει και πάλι την Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 17:00 το απόγευμα και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Κυριακή 11 Ιουνίου στις 23:59 το βράδυ όπως έγινε γνωστό.

Οι δικαιούχοι μπορούν να πραγματοποιήσουν μέχρι και 6 διανυκτερεύσεις σε κατάλυμα που επιλέγουν από το Μητρώο Παρόχων της ΔΥΠΑ, κατόπιν συνεννόησής τους με τον πάροχο, με μικρή ιδιωτική συμμετοχή.

Ειδικά για καταλύματα σε Λέρο, Λέσβο, Χίο, Κω και στον ακριτικό νομό Έβρου μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 10 διανυκτερεύσεις εντελώς δωρεάν, ενώ στα καταλύματα των Δήμων Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας της Β. Εύβοιας και της Σάμου μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 12 διανυκτερεύσεις δωρεάν.

Ακόμη οι επιδοτήσεις παραμένουν αυξημένες κατά 20% για τον μήνα αιχμής τον Αύγουστο.

Εκτός από τη διαμονή επιδοτούνται και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Η συμμετοχή των δικαιούχων ανέρχεται σε 25% και των πολυτέκνων σε 20%. Για τα άτομα με αναπηρία τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια διατίθενται δωρεάν.

Διαβάστε επίσης:

Πολυτέλεια το ΕΚΑΒ και οι άνθρωποι πεθαίνουν: Ξύπνα Έλληνα γιατί το μέλλον σου βρίσκεται σε κάποια καρότσα

Έντονη ανησυχία στην Τουρκία με την επίσκεψη του διοικητή της CIA στην Αλεξανδρούπολη (vid)

Τους «πετσόκοψε» όλους στο Survivor All Star ο Σπύρος Μαρτίκας! – «Έτσι βρήκε φαγητό η Ασημίνα Χατζηανδρέου»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κοινωνικός Τουρισμός: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις! – Μέχρι πότε θα γίνονται», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις