ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Νέα σελίδα για την Ευρώπη το συνέδριο της Ν.Δ. λέει ο πρωθυπουργός – Τον πέρασε ο Κουτσούμπας σε δημοτικότητα και έχασε την μπάλα

Σιγά μην είναι ελπίδα το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και για τον Gliese 581.
Κυριάκος Μητσοτάκης: Νέα σελίδα για την Ευρώπη το συνέδριο της Ν.Δ. λέει ο πρωθυπουργός – Τον πέρασε ο Κουτσούμπας σε δημοτικότητα και έχασε την μπάλα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Νέα σελίδα για την Ευρώπη το συνέδριο της Ν.Δ. είπε ο πρωθυπουργός στο 15ο συνέδριο του κόμματος.

«Νέα ελπίδα για την Ελλάδα, νέα ελπίδα για την Ευρώπη» είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός στην ομιλία του για την αυλαία του 15ου Συνεδρίου της Ν.Δ..

Λογικό θα σκεφτεί κάποιος. Ο μέσος Ευρωπαίος ζει και… ανασαίνει για το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και τι θα πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Κρέμεται από τα χείλη του η κάθε Ευρωπαία πολίτης.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Νέα σελίδα για την Ευρωπη το συνέδριο της Ν.Δ. λέει ο πρωθυπουργός

Ρε τι… πάθαμε με αυτούς. Έμεινε πίσω τρεις μονάδες σε δημοτικότητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που χάνει πλέον από τον Δημήτρη Κουτσούμπα, γ.γ. του ΚΚΕ, και έχασε τη μπάλα.

Κάποτε ο Ξέρξης ζήτησε να μαστιγώσουν τη θάλασσα, όταν έχασε από θαλασσοταραχή τα πλοία που έστειλε να καταλάβουν την Ελλάδα.

Δεν διαφέρει και πολύ ο Έλληνας πρωθυπουργός, όταν πιστεύει πως ο συνέδριο της Ν.Δ. και ειδικά αυτής της Νέας Δημοκρατίας, είναι νέα ελπίδα για την Ευρώπη.

Σιγά μην είναι ελπίδα το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και για τον Gliese 581, (σ.σ. του πρώτου εξωηλιακού πλανήτη που μπορεί να συγκριθεί με τη Γη).

Η μόνο έγνοια της Ευρώπης είναι να πάρει πίσω τα δανεικά που έδωσε στην Ελλάδα και να εκποιηθεί η δημόσια περιουσία γι αυτό. Μπας και καλύψουν και αυτοί καμία τρύπα τώρα στα δύσκολα.

Διαβάστε επίσης:

Κύριε Γεωργιάδη ένα σχόλιο για την Thames Water μετά το κανόνι – Η αγγλική ΕΥΔΑΠ που φαγώθηκαν να ιδιωτικοποιήσουν

Κυριάκος Μητσοτάκης: Με τέτοια… ομιλία σίγουρα είναι δέκα μονάδες κάτω η Ν.Δ.. – Σεισμός από τις μυστικές δημοσκοπήσεις;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κυριάκος Μητσοτάκης: Νέα σελίδα για την Ευρώπη το συνέδριο της Ν.Δ. λέει ο πρωθυπουργός – Τον πέρασε ο Κουτσούμπας σε δημοτικότητα και έχασε την μπάλα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.