ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κύριε Γεωργιάδη ένα σχόλιο για την Thames Water μετά το κανόνι – Η αγγλική ΕΥΔΑΠ που φαγώθηκαν να ιδιωτικοποιήσουν

Για να μην περάσει στους επενδυτές τι πρέπει να γίνει; Να πληρώσει.
Κύριε Γεωργιάδη ένα σχόλιο για την Thames Water μετά το κανόνι – Η αγγλική ΕΥΔΑΠ που φαγώθηκαν να ιδιωτικοποιήσουν

Η αγγλική ΕΥΔΑΠ που φαγώθηκαν να ιδιωτικοποιήσουν και η οποία προμηθεύει με νερό 15 εκατ. Βρετανούς, κινδυνεύει να περάσει σε χέρια Κινέζων επενδυτών αφού δεν πλήρωσε υποχρεώσεις σε κατόχους ομολόγων ύψους 505 εκατ. δολαρίων.

Η εταιρεία μάλιστα, ζήτησε από τους πιστωτές της να της δώσουν χρόνο ώστε να διερευνήσεις όλες τις επιλογές της.

«Ο ολλανδικός τραπεζικός κολοσσός ING είναι μεταξύ των δανειστών της Kemble Water, αποκάλυψε το Sky News την Πέμπτη. Δύο κινεζικές κρατικές τράπεζες λέγεται ότι εμπλέκονται και θα μπορούσαν να παίξουν βασικό ρόλο στο μέλλον της εταιρείας», τονίζει το sky.com.

Για να μην περάσει η Thames Water στους επενδυτές τι πρέπει να γίνει; Να πληρώσει. Αλλά αφού δεν έχει λεφτά ποιος θα πληρώσει; Μα φυσικά οι πολίτες. Έτσι είναι πάντα στον καπιταλισμο. Πάντα στο τέλος την πληρώνουν οι πολίτες. Για να έχουν κέρδος οι λίγοι.

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Με τέτοια… ομιλία σίγουρα είναι δέκα μονάδες κάτω η Ν.Δ.. – Σεισμός από τις μυστικές δημοσκοπήσεις;

Τέμπη: Χαστούκι από την κοινωνία σε ΜΜΕ – ελληνική δικαιοσύνη και κυβέρνηση – Στο πλευρό των συγγενείς ο κόσμος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κύριε Γεωργιάδη ένα σχόλιο για την Thames Water μετά το κανόνι – Η αγγλική ΕΥΔΑΠ που φαγώθηκαν να ιδιωτικοποιήσουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.