ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: 11 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Ο ΕΟΔΥ εξέδωσε επίσημη ενημέρωση για την δραστηριότητα που έχει ο κορονοϊός στη χώρα μας. Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 11 νέα κρούσματα του ιού στην Ελλάδα.  Σύμφωνα, λοιπόν, με την σημερινή (σ.σ. Τετάρτη 10.06.2020) υπάρχουν 11 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα και συνολικά ο κορονοϊός έχει προσβάλει 3.068 συμπολίτες μας, οι οποίοι έχουν διαγνωστεί με...
Κορονοϊός: 11 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Ο ΕΟΔΥ εξέδωσε επίσημη ενημέρωση για την δραστηριότητα που έχει ο κορονοϊός στη χώρα μας. Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 11 νέα κρούσματα του ιού στην Ελλάδα. 

Σύμφωνα, λοιπόν, με την σημερινή (σ.σ. Τετάρτη 10.06.2020) υπάρχουν 11 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα και συνολικά ο κορονοϊός έχει προσβάλει 3.068 συμπολίτες μας, οι οποίοι έχουν διαγνωστεί με το νέο ιό.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ αναφέρει:

Σήμερα ανακοινώνουμε 11 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3068, εκ των οποίων το 55.2% άνδρες αφορά άνδρες.

692 (22.6%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1751 (57.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

12 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 70 ετών. 5 (41.7%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 75.0% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 115 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος, ενώ έχουμε 183 θανάτους συνολικά στη χώρα. 56 (30.6%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 95.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Ιωάννα Κ. Λάππα: ‘Ενα μελοποιημένο ποίημα με τίτλο: Γλαύκος, ο Γενναίος Βασιλιάς της Λυκίας

Ιωάννα Κ. Λάππα: ‘Ενα μελοποιημένο ποίημα με τίτλο: Γλαύκος, ο Γενναίος Βασιλιάς της Λυκίας

Η Ιωάννα Κ. Λάππα επιμελήθηκε ένα μελοποιημένο ποίημα με τίτλο: Γλαύκος, ο Γενναίος Βασιλιάς της Λυκίας.

Κοινωνία
Κοινωνία: Το 2025: μια χαμένη χρονιά για την πολιτική, όχι όμως για την κοινωνία

Το 2025: μια χαμένη χρονιά για την πολιτική, όχι όμως για την κοινωνία

Το 2025 δεν θα μείνει στην ιστορία της Χώρας μας ως χρονιά προόδου. Περισσότερο θα καταγραφεί ως μια περίοδος πολιτικής αδράνειας, θεσμικής κόπωσης και κανονικοποίησης της αδικίας.

Κοινωνία
Κοινωνία: Αγρότες: Σε διχαστικά τρικ και απειλές επιμένει η κυβέρνηση – «Ενάντια στην κοινωνία κάθε ώρα κινητοποιήσεων»

Αγρότες: Σε διχαστικά τρικ και απειλές επιμένει η κυβέρνηση – «Ενάντια στην κοινωνία κάθε ώρα κινητοποιήσεων»

Ο Παύλος Μαρινάκης κουνά το δάχτυλο στους αγρότες και προειδοποιεί με βίαιες επεμβάσεις της αστυνομίας

Κοινωνία
Κοινωνία: Δηλώσεις ντροπής της Δ. Μιχαηλίδου για Καρυστιανού: «Πως χρησιμοποιεί τον πόνο της ως πολιτικό βατήρα προσωπικής εξέλιξης;»

Δηλώσεις ντροπής της Δ. Μιχαηλίδου για Καρυστιανού: «Πως χρησιμοποιεί τον πόνο της ως πολιτικό βατήρα προσωπικής εξέλιξης;»

Η Δόμνα Μιχαηλίδου «αποφάσισε» ότι οι χαροκαμένοι γονείς δεν αρμόζει να πολιτεύονται, αλλά θα πρέπει μόνο να θρηνούν άπραγοι

Κοινωνία
Κοινωνία: Άγγελος Συρίγος: Προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα για τη διπλωματική γκάφα Μητσοτάκη με Βενεζουέλα – «Δεν είναι καθηγητής Διεθνούς Δικαίου»

Άγγελος Συρίγος: Προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα για τη διπλωματική γκάφα Μητσοτάκη με Βενεζουέλα – «Δεν είναι καθηγητής Διεθνούς Δικαίου»

Η άγνοια δεν είναι δικαιολογία για έναν πρωθυπουργό με πλήθος συμβούλων - Ο Άγγελος Συρίγος προσπάθησε να δικαιολογήσει τον Μητσοτάκη, αλλά τον εξέθεσε χειρότερα

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: «Που βαδίζει η Γαλλία μου;» – Διαδικτυακή εφαρμογή των Γάλλων χαρτογραφεί «live» τον ισλαμικό εποικισμό της χώρας τους

«Που βαδίζει η Γαλλία μου;» – Διαδικτυακή εφαρμογή των Γάλλων χαρτογραφεί «live» τον ισλαμικό εποικισμό της χώρας τους

Χιλιάδες συντηρητικοί Γάλλοι χρησιμοποιούν το application «mafrance.app» για να παρακολουθούν την πληθυσμιακή αλλοίωση της Γαλλίας

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Δένδιας και Μπακογιάννη «ξύπνησαν» από τον λήθαργο του «διεθνούς δικαίου»: «Δεν αποτελεί κανόνα λειτουργίας των κρατών» – «Ήρθε το τέλος της ανεμελιάς»

Δένδιας και Μπακογιάννη «ξύπνησαν» από τον λήθαργο του «διεθνούς δικαίου»: «Δεν αποτελεί κανόνα λειτουργίας των κρατών» – «Ήρθε το τέλος της ανεμελιάς»

Η απαγωγή Μαδούρο από τις ΗΠΑ «ξύπνησε» την κυβέρνηση, που ως τώρα ήταν «κολλημένη» με το διεθνές δίκαιο για να καταγγέλλει τη Ρωσία

Κοινωνία
Κοινωνία: Μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών: Άγνωστο παραμένει το πώς έγινε, αλλά και το πώς διορθώθηκε! – «Μπορεί να ξανασυμβεί» λένε οι ελεγκτές κυκλοφορίας

Μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών: Άγνωστο παραμένει το πώς έγινε, αλλά και το πώς διορθώθηκε! – «Μπορεί να ξανασυμβεί» λένε οι ελεγκτές κυκλοφορίας

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας επιβεβαιώνει ότι τα αίτια του μπλακ άουτ παραμένουν άγνωστα

Κοινωνία
Κοινωνία: Μόνο τυχαίο δεν ήταν αυτό που έγινε στο Βενιζέλος – Οι κραυγές αγωνίας εδώ και δυο χρόνια – Οι προειδοποιήσεις από τον Νίκο Παπαδόπουλο

Μόνο τυχαίο δεν ήταν αυτό που έγινε στο Βενιζέλος – Οι κραυγές αγωνίας εδώ και δυο χρόνια – Οι προειδοποιήσεις από τον Νίκο Παπαδόπουλο

Όσοι γνωρίζουν την κατάσταση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» δεν ένιωσαν και μεγάλη έκπληξη από αυτό που συνέβη την Κυριακή

Κοινωνία