ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός μετάλλαξη: Αυτά είναι τα νέα μέτρα, τιμωρούν τους ανεμβολίαστους

Αυτά είναι τα νέα μέτρα...τιμωρίας που θα ανακοινωθούν την Τρίτη (24/8) για τους ανεμβολίαστους πολίτες.
Κορονοϊός μετάλλαξη: Αυτά είναι τα νέα μέτρα, τιμωρούν τους ανεμβολίαστους

Κορονοϊός: Η Μετάλλαξη Δέλτα φέρνει εξελίξεις και…τιμωρίες σε όσους δεν επέλεξαν να εμβολιαστούν. Τα νέα μέτρα που αναμένεται να ανακοινωθούν.

Νέα άσκηση πίεσης στους ανθρώπους που δεν επιθυμούν να κάνουν το εμβόλιο. Την Τρίτη το απόγευμα ανακοινώνονται τα νέα μέτρα. Ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας αναμένεται να ανακοινώσει τα νέα μέτρα…καταπίεσης για τους ανεμβολιάστους πολίτες.

Κορονοϊός – Αναλυτικότερα: 

Αμετάκλητοι παρουσιάζονται οι ειδικοί, αναφορικά με τη χρήση μάσκας, καθώς φαίνεται να επιστρέφει σε εξωτερικούς χώρους. Οι ανεμβολίαστοι πολίτες δεν θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν σε εσωτερικούς χώρους, όπως οι καφετέριες και εστιατόρια. Ένα μέτρο, που σίγουρα αναμένεται να φέρει αντιδράσεις.

Αντιθέτως, οι εμβολιασμένοι… επιβραβεύονται, καθώς θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού τους και την ταυτότητά τους.

«Χτύπημα» και για τους εργαζόμενους. Πιθανώς τα self test να σταματήσουν να χορηγούνται δωρεάν στους εργαζόμενους τόσο του ιδιωτικού, όσο και του δημόσιου τομέα. Θα πρέπει να κάνουν εβδομαδιαίως τα τεστ αυτοδιάγνωσης, ενώ θα επιβαρύνονται τα έξοδα!

Άσκηση πίεσης και στον τρόπο εισόδου στα καταστήματα. Εξετάζεται οι αγορές εντός των καταστημάτων να γίνονται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Οι ανεμβολίατοι θα πρέπει να επιβαρυνθούν και σε αυτή την περίπτωση το κόστος του τεστ.

Αναφορικά με τη νέα σχολική χρονιά, ισχύει ο ίδιος «μοχλός πίεσης». Δάσκαλοι, καθηγητές και φοιτητές που δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης θα πρέπει να υποβάλλονται δύο φορές την εβδομάδα σε εργαστηριακό τεστ.

Για τους μαθητές, θα μπορούν να εισέρχονται στην αίθουσα για μάθημα έχοντας υποβληθεί σε δυο self tests την εβδομάδα με αρνητικό αποτέλεσμα, ή με πιστοποιητικό εμβολιασμού για άνω των 12 ετών.

Άλλωστε, το εμβόλιο Pfizer πήρε μόνιμη άδεια από το αμερικανικό FDA και ανοίγει το δρόμο για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου, καθολικά!

Διαβάστε ακόμη: 

Κορονοϊός: 2.628 νέα κρούσματα και 34 θάνατοι

Κορονοϊός μέτρα: Lockdown οι ανεμβολίαστοι, «Ελευθερία» οι εμβολιασμένοι – τελειώνει ο τουρισμός, αρχίζει ο διαχωρισμός!

Τσιμίκας – Λίβερπουλ: Αποκάλυψη! Έτσι το γύρισε, το report που άλλαξε τον Κλοπ – Η συζήτηση με τον ψυχολόγο!

 

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός μετάλλαξη: Αυτά είναι τα νέα μέτρα, τιμωρούν τους ανεμβολίαστους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!