ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Άρση Μέτρων: Τέλος οι μάσκες σε εξωτερικούς χώρους και η η απαγόρευση κυκλοφορίας

Μη χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους που δεν υπάρχει συνωστισμός και την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας.
Κορονοϊός – Άρση Μέτρων: Τέλος οι μάσκες σε εξωτερικούς χώρους και η η απαγόρευση κυκλοφορίας

Κορονοϊός – Άρση Μέτρων: Μη χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους που δεν υπάρχει συνωστισμός και την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Στις 18:00 οι ανακοινώσεις από τον Νίκο Χαρδαλιά.

Κορονοϊός – Άρση Μέτρων: Σημαντικές διαφοροποιήσεις στην καθημερινότητα των πολιτών και μεγάλο βήμα προς την οριστική ελευθερία σύντομα! Η επιτροπή ειδικών κατέληξαν στη μη χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, όπου δεν υπάρχει συνωστισμός, εισηγείται η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας.

Παράλληλα, οι ειδικοί, που συνεδρίασαν σήμερα Τετάρτη (23/6), εισηγήθηκαν την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας, που τόσο μας ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα

Επίσης συζητούν την διακοπή των self test από τους εμβολιασμένους εργαζόμενους, 10 άτομα ανά τραπέζι στην εστίαση και δεξιώσεις με 300 άτομα σε γάμους και βαπτίσεις.

Τέλος για τις οργανωμένες παραλίες συζητούν 120 άτομα ανά 1.000 τ.μ επιφάνειας παραλίας.

Τις σχετικές ανακοινώσεις και για το πότε θα ισχύσουν τα νέα δεδομένα θα κάνει σήμερα (23/6) στις 18:00, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άρης – Μήτρογλου: Η αλλαγή διάθεσης, το ταγκ στην ΠΑΕ και η μεταγραφή φορ

Μάσκες τέλος: Τι οδήγησε τον Χαρδαλιά να πάρει αυτή την απόφαση

Θεσσαλονίκη : Αστυνομικός πήρε… τουλουμπάκια και ξέχασε το όπλο του στο ζαχαροπλαστείο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Άρση Μέτρων: Τέλος οι μάσκες σε εξωτερικούς χώρους και η η απαγόρευση κυκλοφορίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.