ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελλάδα: 68 νεκροί – 60 νέα κρούσματα (vid)

Έγινε η καθιερωμένη ενημέρωση από τον Σωτήρη Τσιόδρα, αναφορικά με την κατάσταση στη χώρα το τελευταίο 24ωρο
Ελλάδα: 68 νεκροί – 60 νέα κρούσματα (vid)

Κορονοϊός Ελλάδα: Έγινε η καθιερωμένη ενημέρωση από τον Σωτήρη Τσιόδρα, αναφορικά με την κατάσταση στη χώρα το τελευταίο 24ωρο.

O εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας ανέφερε ότι τα θύματα στη χώρα είναι πλέον 68 (49 άνδρες – 19 γυναίκες).

Τέσσερις απεβίωσαν την Παρασκευή μετά την ενημέρωση του κ. Τσιόδρα και άλλοι πέντε το Σάββατο.

Μέσος όρος των θανόντων ήταν τα 74 έτη, ενώ το 91% είχε υποκείμενο νόσημα ή ήταν άνω των 70 ετών.

Τα νέα κρούσματα είναι 60, ο συνολικός αριθμός τους ανήλθε στα 1.673 (τα 343 προέρχονται από ταξίδι στο εξωτερικό, τα 592 από ήδη επιβεβαιωμένο κρούσμα).

Ακόμα 92 άνθρωποι είναι διασωληνωμένοι (72 άνδρες – 20 γυναίκες) με μέσο όρο ηλικίας τα 66 έτη και το 70% με υποκείμενο νόσημα ή άνω των 70 ετών.

Τέλος, δέκα ασθενείς έχουν εξέλθει από ΜΕΘ.

Κορονοϊός Ελλάδα – Δείτε video

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Φωτιά στο εργοστάσιο Βιολάντα: Σοκ στο πανελλήνιο – 4 νεκρές εργαζόμενες και 1 αγνοούμενη – Πήγαν για το νυχτοκάματο και δεν επέστρεψαν ποτέ

Φωτιά στο εργοστάσιο Βιολάντα: Σοκ στο πανελλήνιο – 4 νεκρές εργαζόμενες και 1 αγνοούμενη – Πήγαν για το νυχτοκάματο και δεν επέστρεψαν ποτέ

Μεροκάματα θανάτου στην Ελλάδα του 2026 - Οι νεκροί θα ήταν περισσότεροι αν δεν είχε γίνει κοπή της βασιλόπιτας το προηγούμενο βράδυ

Κοινωνία
Κοινωνία: Μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών: Η Κομισιόν «καρφώνει» την κυβέρνηση Μητσοτάκη – «Ανεπαρκής η πρόοδος – Η Ελλάδα δεν έλαβε τα αναγκαία μέτρα»

Μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών: Η Κομισιόν «καρφώνει» την κυβέρνηση Μητσοτάκη – «Ανεπαρκής η πρόοδος – Η Ελλάδα δεν έλαβε τα αναγκαία μέτρα»

Η Κομισιόν επιβεβαιώνει την απαράδεκτη κωλυσιεργία της κυβέρνησης στην ασφάλεια των αερομεταφορών - «Πάμε και όπου βγει» και στον αέρα

Κοινωνία
Κοινωνία: Δηλώσεις ντροπής από Bόζεμπεργκ υπέρ Mercosur – «Η Κομισιόν μπορεί να παρακάμψει το πάγωμα – Η καθυστέρηση χαϊδεύει τα αυτιά των αγροτών»

Δηλώσεις ντροπής από Bόζεμπεργκ υπέρ Mercosur – «Η Κομισιόν μπορεί να παρακάμψει το πάγωμα – Η καθυστέρηση χαϊδεύει τα αυτιά των αγροτών»

Παπαγαλίζοντας τη γραμμή Μερτς, η Ελίζα Βόζεμπεργκ πρόσβαλε τη νοημοσύνη εκατομμυρίων αγροτών λέγοντας ότι είναι «ελλιπώς ενημερωμένοι»

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Ακραία παρακμή: Νόμος ΙΧ για την Όλγα Κεφαλογιάννη – «Πριβέ» τροπολογίες για υπουργούς σε ένα καθεστώς «Τσιφλικοκρατίας»!

Ακραία παρακμή: Νόμος ΙΧ για την Όλγα Κεφαλογιάννη – «Πριβέ» τροπολογίες για υπουργούς σε ένα καθεστώς «Τσιφλικοκρατίας»!

Δημοκρατία ιδιωτικής χρήσεως - Η κυβέρνηση πέρασε «νύχτα» μια τροπολογία για τη συνεπιμέλεια και «όλως τυχαίως» η Όλγα Κεφαλογιάννη ήταν η πρώτη που την αξιοποίησε

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Ανατροπή στην ανατροπή με τη συμφωνία ΕΕ – Mercosur; – Την «πάγωσε» η ευρωβουλή αλλά οι Γερμανοί την ενεργοποιούν με το «έτσι θέλω» από τον Μάρτιο!

Ανατροπή στην ανατροπή με τη συμφωνία ΕΕ – Mercosur; – Την «πάγωσε» η ευρωβουλή αλλά οι Γερμανοί την ενεργοποιούν με το «έτσι θέλω» από τον Μάρτιο!

Ο ευρωπαϊκός θεσμός ολοταχώς σε διάσπαση - Ο Καγκελάριος Μερτς αγνοεί το ευρωκοινοβούλιο και επιβάλλει την ατζέντα της Γερμανίας

Κοινωνία
Κοινωνία: Παραλήρημα Καιρίδη για Τέμπη: Εξίσωσε τον ελληνικό σιδηρόδρομο με το ελβετικό μπαρ που κάηκε στο Κραν Μοντανά

Παραλήρημα Καιρίδη για Τέμπη: Εξίσωσε τον ελληνικό σιδηρόδρομο με το ελβετικό μπαρ που κάηκε στο Κραν Μοντανά

«Υπάρχουν κι άλλες χώρες που γίνονται τέτοια ατυχήματα, όπως η Ελβετία που είναι μια πολύ οργανωμένη χώρα...», είπε ο Δημήτρης Καιρίδης

Κοινωνία
Κοινωνία: Ντροπιαστική κίνηση της UEFA: Κατέβασε πανό με τον Κύπριο αγωνιστή Παλληκαρίδη που η Πάφος έχει στο σήμα της

Ντροπιαστική κίνηση της UEFA: Κατέβασε πανό με τον Κύπριο αγωνιστή Παλληκαρίδη που η Πάφος έχει στο σήμα της

Ενόχλησε UEFA και Τσέλσι ο εκτελεσμένος από τους Άγγλους Κύπριος ήρωας - Την ίδια στιγμή οι Τούρκοι ύψωσαν ανενόχλητοι σημαία του ψευδοκράτους σε αγώνα της Γαλατά!

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Άθλιοι εικονομάχοι: Οι χριστιανικές εικόνες σε δημόσια κτήρια «δικάζονται» από το ΕΔΑΔ ύστερα από προσφυγή της «Ένωσης Αθέων»!

Άθλιοι εικονομάχοι: Οι χριστιανικές εικόνες σε δημόσια κτήρια «δικάζονται» από το ΕΔΑΔ ύστερα από προσφυγή της «Ένωσης Αθέων»!

Με την ευθύνη της γραφικής «Ένωσης Αθέων» η Ελλάδα κινδυνεύει να γίνει το δεδικασμένο που θα εξαλείψει τις χριστιανικές εικόνες σε όλη την Ευρώπη!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Ευρω-«χαστούκι» για την καταστροφική συμφωνία με Mercosur: «Μπλόκο» από το Ευρωκοινοβούλιο μέχρι την αξιολόγησή της από το Δικαστήριο της ΕΕ!

Ευρω-«χαστούκι» για την καταστροφική συμφωνία με Mercosur: «Μπλόκο» από το Ευρωκοινοβούλιο μέχρι την αξιολόγησή της από το Δικαστήριο της ΕΕ!

Οι πανευρωπαϊκές κινητοποιήσεις των αγροτών έπιασαν τόπο και η πλειοψηφία του κοινοβουλίου έβαλε προσωρινά στον «πάγο» τη συμφωνία EE - Mercosur

Κοινωνία