ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Επιστρέφει παντού η μάσκα – Μόνο εμβολιασμένοι σε εστίαση και διασκέδαση – Οργή από τους επιχειρηματίες

Ο κορονοϊός παραμένει ένα άλυτο πρόβλημα, με την απόφαση της Κυβέρνησης να επιτρέψει την είσοδο στα μαγαζιά εστίασης μόνο σε εμβολιασμένους να έχει εξαγριώσει τους επιχειρηματίες!
Κορονοϊός: Επιστρέφει παντού η μάσκα – Μόνο εμβολιασμένοι σε εστίαση και διασκέδαση – Οργή από τους επιχειρηματίες

Κορονοϊός: Έξαλλους έχει κάνει τους επιχειρηματίες η απόφαση που πήρε η Ελληνική Κυβέρνηση να επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε εμβολιασμένους στους κλειστούς χώρους των καταστημάτων εστίασης.

Το παράλογο αυτό μέτρο το οποίο σκέφτεται να επιβάλλει η Κυβέρνηση, που οδηγεί στον διαχωρισμό των πολιτών έχει κυριολεκτικά εξαγριώσει τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων σε εστίαση και διασκέδαση, οι οποίοι εξαναγκάζονται να τηρήσουν τις αποφάσεις που θα τεθούν σε ισχύ από τον Σεπτέμβριο.

Τα νέα μέτρα θα αφορούν κατά κύριο λόγο τους ανεμβολίαστους οι οποίοι από Σεπτέμβρη θα βρεθούν μπροστά σε νέα δεδομένα ενώ ταυτόχρονα στο τραπέζι είναι πάλι η επαναφορά της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους για όλους.

Όπως φαίνεται έχει κλειδώσει η απόφαση και θα απαγορεύεται η είσοδος στους ανεμβολίαστους στα εξής σημεία:

Α) Καφετέριες και εστιατόρια

Όσοι δεν είναι εμβολιασμένοι δεν θα έχουν δυνατότητα εισόδου στους κλειστούς και θερμαινόμενους χώρους εστιατορίων και καφετεριών οι οποίοι θα παραμείνουν αμιγείς.

Β) Μπαρ και κέντρα διασκέδασης

Γ) Θέατρα

Δ) Κινηματογράφος

Ε) Κλειστά γήπεδα

Παράλληλα το υπουργείο Ανάπτυξης φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να επανέλθει το μέτρο του click away για τους ανεμβολίαστους πολίτες. Αυτό όμως αν και είναι υπό εξέταση φαίνεται να μην προκρίνεται σε αυτή τη φάση. Αντίθετα, όσοι πολίτες είναι εμβολιασμένοι ή έχουν πιστοποιητικό νόσησης δεν θα υπόκεινται σε περιορισμούς.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Αλιφέρη: «Δεν έχω εμβολιαστεί. Είναι επιλογή μου, έχω επιφυλάξεις» – Η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει χωρίς φόβο!

Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν κινδυνεύω από τον ανεμβολίαστο αλλά από αυτούς που σπέρνουν τρόμο»

ΠΑΟΚ: Επίσημα ελεύθερος από την Αλ Χιλάλ ο Τζιοβίνκο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Επιστρέφει παντού η μάσκα – Μόνο εμβολιασμένοι σε εστίαση και διασκέδαση – Οργή από τους επιχειρηματίες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.