ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Μόνο εμβολιασμένοι στα γυμναστήρια ή με rapid 48 ώρες πριν

Στην ανακοίνωση των νέων μέτρων που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο, ο Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε και τα νέα μέτρα που θα τηρηθούν στα γυμναστήρια.
Κορονοϊός: Μόνο εμβολιασμένοι στα γυμναστήρια ή με rapid 48 ώρες πριν

Κορονοϊός: Σύμφωνα με τα νέα μέτρα, τα γυμναστήρια θα λειτουργούν πλέον μόνο με εμβολιασμένους ή άτομα που έχουν κάνει τεστ 48 ώρες πριν.

Ο υπουργός υγείας, Βασίλης Κικίλιας, επιβεβαίωσε τις οριστικές αποφάσεις που έχουν παρθεί με τις οποίες διαχωρίζονται εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι από τις 13/9.

Τα μέτρα θα είναι μακροπρόθεσμα όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υγείας.  Θα βρίσκονται σε ισχύ από την Δευτέρα 13/9 εως τις 31/3/2022. Ένα διάστημα έξι μηνών δηλαδή εως ότου έρθει πάλι η καλοκαιρία.

Ειδικότερα για τα γυμναστήρια, σημειώθηκε ότι θα δέχονται μόνο εμβολιασμένα άτομα ή νοσήσαντες. Διαφορετικά, οι πελάτες θα πρέπει να προσκομίζουν αρνητικό rapid τεστ το οποίο θα έχει γίνει μέσα στις τελευταίες 48 ώρες.

 

Διαβάστε Επίσης:

Κορονοϊός: Εστίαση μέσα μόνο για τους εμβολιασμένους

Κορονοϊός: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός και για τους ιδιώτες γιατρούς – Θα επιβάλλονται πρόστιμα

Κορονοϊός: Θα μας… κυνηγάνε με την σύριγγα για το εμβόλιο – Τι προτείνει η Παγώνη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Μόνο εμβολιασμένοι στα γυμναστήρια ή με rapid 48 ώρες πριν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.