ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός νέα μέτρα: Εργασιακός« ΕΝΦΙΑ» – Αυτά τα χρήματα χάνουν οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι – Καίριο πλήγμα στο ελληνικό νοικοκυριό

Πάνω από το μισό βασικό μισθό οι απώλειες των πολιτών που δεν επιθυμούν να κάνουν το εμβόλιο – Ένας μισθός σε κάποιους κλάδους!
Κορονοϊός νέα μέτρα: Εργασιακός« ΕΝΦΙΑ» – Αυτά τα χρήματα χάνουν οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι – Καίριο πλήγμα στο ελληνικό νοικοκυριό

Κορονοϊός νέα μέτρα: Σημαντικές οι απώλειες που θα έχουν οι ανεμβολίαστοι στο ετήσιο εισόδημά τους από τα όσα ανακοίνωσε ο Βασίλης Κικίλιας.

Τα μέτρα που ξεκινούν από τις 13/9/2021 και έχουν ισχύ ως τις 31/3/2022 αφορούν όσους πολίτες διατηρούν το δικαίωμα της επιλογής και δεν έχουν κάνει ακόμα το εμβόλιο θυμίζουν έναν εργασιακό Ένφια.

Τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση ξεκινούν σε περίπου δύο εβδομάδες. Η αρχική χρονική οριοθέτηση έχει να κάνει μέχρι το τέλος Μαρτίου. Αυτό σημαίνει πως η διάρκειά τους είναι 30 εβδομάδες ακριβώς, εύκολη μαθηματική πράξη.

Με τη νέα τιμή που έχουν τα rapid tests στους περισσότερους εργασιακούς κλάδους μιλάμε για μείωση 300 ευρώ στο επόμενο εξάμηνο.

Για τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Διότι για κάποιους άλλους το αντίτιμο θα είναι το διπλάσιο.

Για εργαζόμενους επί παραδείγματος χάρη στον εκπαιδευτικό τομέα, ή σε χώρο εστίασης, ο Έλληνας πολίτης που δεν επιθυμεί να κάνει το εμβόλιο θα πρέπει να μετρήσει απώλειες 600 ευρώ μέχρι το τέλος Μαρτίου κάνοντας δύο εργαστηριακά tests την εβδομάδα. Ένας εργασιακός… Ένφια με λίγα λόγια.

Δεν συζητάμε για την επιβάρυνση που μπορεί να έχει συνολικά ένα ελληνικό νοικοκυριό. Μια οικογένεια δηλαδή που μπορεί να έχει να συντηρήσει ένα παιδί που είναι φοιτητής και δύο εργαζόμενους γονείς.

Από 160 ευρώ το μήνα μέχρι 320 ανάλογα τις αθλητικές δραστηριότητες που έχουν και το που εργάζεται ο καθένας.

Δεν υπάρχει άλλη ανάγνωση από την παρακάτω. Μιλάμε για ένα καίριο πλήγμα στην ελληνική οικονομία, μιας ασφυκτική πίεση για να κάνει κάθε πολίτης το εμβόλιο.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Μόνο εμβολιασμένοι στα γυμναστήρια ή με rapid 48 ώρες πριν

Νίκος Τοσκίτσης: Η καθυστέρηση των μεταγραφών ένα… χούι χρόνων!

Τζορτζίνα Ροντρίγκες: Η κυρία Ρονάλντο μόνη στην πισίνα με τη…χελώνα της

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός νέα μέτρα: Εργασιακός« ΕΝΦΙΑ» – Αυτά τα χρήματα χάνουν οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι – Καίριο πλήγμα στο ελληνικό νοικοκυριό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.