Κορονοϊός – Νέα μέτρα: Όσα ανακοίνωσε ο Θανάσης Πλεύρης αποτελούν πρελούδιο τιμωρίας σε σχολεία και εκπαιδευτικούς (υποχρεωτικός εμβολιασμός)

Τα όσα ανακοίνωσε ο Θανάσης Πλεύρης αποτελούν πρελούδιο «τιμωρίας» σε εκπαιδευτικούς με φόντο τα σχολεία. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός το επόμενο στάδιο.

Κορονοϊός – Νέα μέτρα. Τα όσα ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας, Θανάσης Πλεύρης, αναφορικά με τα πάρκα αποτελούν προάγγελο για όσα σκέφτονται στην Κυβέρνηση σαν επόμενα βήματα για να περιοριστεί ο κορονοϊός. Για την ακρίβεια για να έρθει πιο ομαλά ο υποχρεωτικός εμβολιασμός. Σχολεία και εκπαιδευτικοί σε πρώτο πλάνο.

Η Κυβέρνηση δεν διστάζει να τραβάει το σκοινί σε ότι έχει να κάνει με τα μέτρα. Ο Γιάννης Οικονόμου από εκεί που απέκλειε το ενδεχόμενο να γίνει ο εμβολιασμός υποχρεωτικός για τον Covid-19, πλέον αφήνει ένα ορθάνοιχτο παράθυρο. Σας αναφέραμε χθες τις πληροφορίες που έχουμε για lockdown τον ερχόμενο Γενάρη και επιπρόσθετα μέτρα. Μια απλή παρακολούθηση των όσων συμβαίνουν στον εξωτερικό θα σας πείσει για το τι ακολουθεί. Ειδικά οι περιορισμοί που παίρνονται σε Γαλλία και Γερμανία μπαίνουν σε φωτοτυπικό και βγαίνει σε ελληνικό αντίτυπο.

Η δικαιολογία για τα χριστουγεννιάτικα πάρκα, στα οποία απαγορεύτηκε η είσοδος στους πολίτες που έχουν επιλέξει να μην κάνουν το εμβόλιο, είναι πως εκεί συχνάζουν πολλά μικρά παιδιά. Παιδιά που δεν έχουν εμβολιαστεί και είναι ευάλωτα στον ιό, αλλά και ανθρώπινες εστίες μετάδοσης. Προάγγελος για το τι θα ακολουθήσει στα σχολεία.

Κορονοϊός – Νέα μέτρα: Νωρίτερα οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές στα σχολεία;

Μπορεί ο Θανάσης Πλεύρης που κάποτε ήταν αντίθετος στον υποχρεωτικότητα και η Νίκη Κεραμέως να έχουν υπερθεματίσει σε ότι έχει να κάνει με το μη κλείσιμο των σχολείων, ωστόσο φαίνεται πως το συγκεκριμένο μέτρο θα πάει από… άλλη παραλία. Το σενάριο που έχει πέσει στο τραπέζι σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε στο Sportime τις επόμενες εβδομάδες, έχει να κάνει με πρόωρες χριστουγεννιάτικες διακοπές. Πολύ έντονη με δυο λόγια η πιθανότητα να μην μείνουν δύο, αλλά τρεις ή τέσσερις εβδομάδες κλειστά τα σχολεία για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.

Βέβαια, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Από τη στιγμή που η πολιτεία βάζει μπροστά τα μικρά παιδιά σε ένα μέτρο όπως αυτό με τα θεματικά πάρκα, ουσιαστικά προϊδεάζει για το επόμενο. Κι αυτό δεν μπορεί να είναι δυστυχώς κάτι διαφορετικό από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους εκπαιδευτικούς. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο στην επέκταση του μέτρου και πέρα των υγειονομικών και των άνω των 60, τα όσα μεταφέρονται επίσημα από το Υπουργείο Υγείας κάνει λόγο για μόνο εμβολιασμένους δίπλα στα μικρά παιδιά, συνεπώς…

Δείτε τι φέρνει παγκοσμίως η νέα μετάλλαξη σε επίπεδο μέτρων και θα καταλάβετε

Διαβάστε ακόμα

Δεν θα πιστέψετε τι γκολ μπήκε στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Αρσεναλ

Δώρο… Χριστουγέννων! Δείτε πόσα τους πήρε με μόλις 20€