ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Πάμε ξανά για 25.000 κρούσματα την μέρα με «ανύπαρκτα» μέτρα προστασίας λόγω τουρισμού

Οι τραγικοί χειρισμοί της Κυβέρνησης και των ειδικών ελέω του Τουρισμού φέρνει νέα έξαρση κρουσμάτων του κορονοϊού
Κορονοϊός: Πάμε ξανά για 25.000 κρούσματα την μέρα με «ανύπαρκτα» μέτρα προστασίας λόγω τουρισμού

Ανησυχητικά είναι οι πρώτες προβλέψεις για την αύξηση των κρουσμάτων που παρουσιάζει ο κορονοϊός στη χώρα μας, με τα ημερήσια κρούσματα μέχρι τα μέσα Ιουλίου να αναμένεται να αγγίξουν σε καθημερινή βάση τις 25.000 απόρροια των ανύπαρκτων μέτρων προστασίας λόγω τουρισμού.

Για την Κυβέρνηση, οι Τουρίστες θα φέρνανε τη λύση για την πανδημία τη στιγμή που επί ένα χρόνο ο ελληνικός λαός τράβηξε τα πάνδεινα στοχοποιούμενος από τα απαράδεκτα μέτρα που του επιβλήθηκαν και του στέρησαν βασικά του δικαιώματα.

Συμμέτοχοι σε αυτό το πρόβλημα είναι φυσικά και οι ειδικοί που συντάχθηκαν με την γραμμή των Κυβερνώντων και πήραν αποφάσεις που εκ του αποτελέσματος κρίνονται αποτυχημένες.

Κορονοϊός: Πάμε ξανά για 25.000 κρούσματα την μέρα

Δειλά δειλά όμως, η παραδοχή του λάθους έχει ξεκινήσει και ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής Δημοσθένης Σαρηγιάννης, μιλώντας στο κανάλι του ΣΚΑΪ έκανε λόγο για 20.000 έως 25.000 ημερήσια κρούσματα κορωνοϊού έως τις 15 Ιουλίου.

Μάλιστα μίλησε για επαναφορά της χρήσης μάσκας και πρότεινε να υπάρξει ένα επίπεδο υποχρεωτικότητας σε χώρους με μεγάλη επαφή με το κοινό.

Είναι πραγματικά αδιανόητο αυτό που γίνεται αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα.

Και ενώ τον χειμώνα κυβέρνηση και επιστήμονες είχαν στοχοποιήσει με το πιο αισχρό τρόπο όσους ήταν σκεπτικοί απέναντι στο εμβόλιο, επιβάλλοντας απαράδεχτα και άκρως δυστοπικά μέτρα όπως αυτό του πιστοποιητικού εμβολιασμών, τώρα και ενώ οι εκτιμήσεις των ειδικών μιλούν για νέα έκρηξη κρουσμάτων που ίσως αγγίξουν ακόμη και τα 25.000 την μέρα…δεν ακούγεται το παραμικρό…για να μην πληγεί ο Τουρισμός.

Δεν μιλάμε απλά για πολιτικούς υποκριτές και καιροσκόπους, αλλά για βαθιά επικίνδυνους ανθρώπους για την δημόσια υγεία των πολιτών.
Στο όνομα της οικονομίας, αναιρούν τα όσα έλεγαν και έπρατταν τόσους μήνες κάνοντας τους όχι μόνο ασυνεπείς προς το λόγο τους.. αλλά εντελώς αφερέγγυους από εδώ και πέρα, με αποτέλεσμα να έχουν απωλέσει κάθε είδους αξιοπιστίας με οτι αυτό συνεπάγεται σε περίπτωση νέας εκτόξευσης διασωληνωμένων σε ΜΕΘ.

 




Ειδήσεις τώρα:

Πανδημία: Τα κράτη φτωχαίνουν και οι φαρμακευτικές πλουτίζουν – 26 δις. δολάρια έβγαλε η Pfizer το πρώτο τρίμηνο του 2022

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Στέλιος Μάινας γίνεται Βρουλάκης

ΑΕΚ: Έτσι άρπαξε τον Γκατσίνοβιτς – Πώς θα αντιδράσει ο Παναθηναϊκός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Πάμε ξανά για 25.000 κρούσματα την μέρα με «ανύπαρκτα» μέτρα προστασίας λόγω τουρισμού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.