ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Πάτρα: «Καραντινάκηδες πονάτε;» – Τα μεταμεσονύκτια κορονοπάρτι που προβληματίζουν

Σε προβληματισμό έχουν βάλει την Ελληνική Κυβέρνηση αλλά και την Αστυνομία τα μεταμεσονύκτια κορονοπάρτι, με ένα από αυτά να λαμβάνει χώρα στην Πάτρα.
Κορονοϊός – Πάτρα: «Καραντινάκηδες πονάτε;» – Τα μεταμεσονύκτια κορονοπάρτι που προβληματίζουν

Κορονοϊός – Πάτρα: Σε προβληματισμό έχουν βάλει την Ελληνική Κυβέρνηση αλλά και την Αστυνομία τα μεταμεσονύκτια κορονοπάρτι, με ένα από αυτά να λαμβάνει χώρα στην Πάτρα.

Κορονοϊός – Πάτρα: Το lockdown έφτασε στο τέλος του όμως η απαγόρευση κυκλοφορίας δεν έχει πάψει να υπάρχει καθώς στις 00:30 κάθε ημέρα οι πολίτες θα πρέπει να επιστρέφουν στα σπίτια τους.

Την ίδια στιγμή, έντονο προβληματισμό προκαλούν στην Ελληνική Κυβέρνηση και την Αστυνομία τα μεταμεσονύκτια κορονοπάρτι που λαμβάνουν χώρα σε πολλά μέρη της Ελλάδας.

Ένα από αυτά έγινε και στην Πάτρα, με χιλιάδες νεαρούς να γεμίζουν ασφυκτικά τις πλατείες της πόλης.

Βράδυ Παρασκευής και χιλιάδες νεαρών έχουν γεμίσει ασφυκτικά τον χώρο της πλατείας, όπου επικρατούσε το αδιαχώρητο.

Μάλιστα, οι ίδιοι οι νεαροί που βρίσκονταν εκεί ανέβαζαν βίντεο από τον συνωστισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου φωνάζουν «καραντινάκηδες πονάτε;»

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κοινωνικός Τουρισμός: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα – Ποιοι οι δικαιούχοι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Πάτρα: «Καραντινάκηδες πονάτε;» – Τα μεταμεσονύκτια κορονοπάρτι που προβληματίζουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.