ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη, Σέρρες: Αναλυτικά η διαδικασία με τα SMS στο 13033

Οι πολίτες σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες μετά το lockdown θα μπορούν να εξασφαλίσουν άδεια εξόδου από το σπίτι τους μέσω κινητού τηλεφώνου και με την αποστολή μηνύματος στον πενταψήφιο αριθμό 13033.  Στο μήνυμα, που θα αποστέλλουν στο 13033 οι πολίτες για τις μετακινήσεις τους από το πρωί της Τρίτης, 3 Νοεμβρίου και για διάστημα 14...
Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη, Σέρρες: Αναλυτικά η διαδικασία με τα SMS στο 13033

Οι πολίτες σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες μετά το lockdown θα μπορούν να εξασφαλίσουν άδεια εξόδου από το σπίτι τους μέσω κινητού τηλεφώνου και με την αποστολή μηνύματος στον πενταψήφιο αριθμό 13033. 

Στο μήνυμα, που θα αποστέλλουν στο 13033 οι πολίτες για τις μετακινήσεις τους από το πρωί της Τρίτης, 3 Νοεμβρίου και για διάστημα 14 ημερών, θα αναγράφεται ο αριθμός 1 έως 6 (σ.σ.: είναι οι έξι λόγοι που μπορεί κάποιος να βγει), κενό, το ονοματεπώνυμό του και τη διεύθυνση κατοικίας του πολίτη. Υπενθυμίζεται ότι όποιος κινείται στον δρόμο θα πρέπει να έχει οπωσδήποτε μαζί του αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

Επίσημο: Ολικό lockdown με SMS στη Θεσσαλονίκη – Ανοιχτά τα σχολεία!

Το μήνυμα στο 13033: X κενό Ονομα κενό Επίθετο κενό Διεύθυνση Κατοικίας, όπου Χ ο λόγος εξόδου με τον αριθμό 1, 2, 3, 4, 5, 6 που αντιστοιχεί στις παρακάτω αιτιολογίες:

1.Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό, εφόσον αυτό συνιστάται έπειτα από σχετική επικοινωνία.
2.Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.
3.Μετάβαση στην τράπεζα, στο μέτρο που δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική συναλλαγή.
4.Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.
5.Μετάβαση σε τελετή (π.χ. κηδεία, γάμος, βάφτιση) υπό τους όρους που προβλέπει ο νόμος ή μετάβαση διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση που είναι αναγκαία για τη διασφάλιση της επικοινωνίας γονέων και τέκνων, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.
6.Σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο, ατομικά ή ανά δύο άτομα, τηρώντας στην τελευταία αυτή περίπτωση την αναγκαία απόσταση 1,5 μέτρου.

Θα λαμβάνετε ως απάντηση: Μετακίνηση κενό Χ κενό Όνομα Επίθετο κενό Διεύθυνση Κατοικίας – Σε περίπτωση ελέγχου, θα πρέπει να επιδεικνύετε το SMS μαζί με την αστυνομική σας ταυτότητα.

Το διαφορετικό σε σχέση με το πρώτο καθολικό lockdown στη χώρα είναι ότι αυτή τη φορά σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 έως τις 05:00 το πρωί λόγω κορονοϊού. Οπότε, σε αυτό το διάστημα δεν θα επιτρέπεται να αποστέλλονται τα μηνύματα εξόδου λόγω σωματικής άσκησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέτσας: Φυσικά θα κλείσουν οι εκκλησίες όπως προβλέπεται στα καθολικά lockdown

ΠΑΟΚ: Το έπος του Μονάχου (pic-vids)

Αλ.Κωτάκης: Άρης, ο πρώτος και με… κορονοϊό! (vids+pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη, Σέρρες: Αναλυτικά η διαδικασία με τα SMS στο 13033», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.