ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lamanif: Ο τράπερ που αγνοείται και η κόντρα του με τον Light!

Τον Lamanif, τον αναζητεί η αστυνομία ενώ ο Light τον...κράζει και αναφέρει ότι όλο το σκηνικό είναι «στημένο»
Lamanif: Ο τράπερ που αγνοείται και η κόντρα του με τον Light!

Υπάρχει δυστυχώς παρασκήνιο, πίσω από την εξαφάνιση του τράπερ Lamanif στο οποίο εμπλέκεται και ο γνωστός επίσης τράπερ Light.

Η εξαφάνιση του τράπερ Lamanif έχει σοκάρει τους δικούς του ανθρώπους αλλά και τον χώρο της τραπ μουσικής.

Ο 24χρονος τράπερ Λάμπρος Μανιφάβας, γνωστός ως Lamanif, ανακοίνωσε την Δευτέρα, μέσω Instagram ότι θα αυτοκτονήσει έπειτα από αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Από εκείνη τη στιγμή τον νεαρό, τον αναζητεί η αστυνομία ενώ σε ανάρτηση του ο Light τον…κράζει και αναφέρει ότι όλο το σκηνικό είναι «στημένο».

Ο Lamanif  ανερχόμενος στο χώρο της trap, και πρώην ποδοσφαιριστής της ακαδημίας του ΠΑΣ Γιάννενα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που έλεγε ότι θέλει να αυτοκτονήσει.

Παραδέχτηκε ότι είναι χρόνια χρήστης κοκαΐνης. Επίσης πως έπεσε θύμα εκβιασμού ενός κυκλώματος από γυναίκες-αφέντρες που εκμεταλλευόταν προσωπικές στιγμές. Τέλος ζήτησε «αποχαιρετιστήρια» συγγνώμη από όσους έθιξε με τους στίχους των κομματιών του.

Το video αργότερα κατέβηκε από τον λογαριασμό instagram του lamanif, έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 500 χιλιάδες προβολές.

Η κόντρα του με τον Light

Τι είχε προηγηθεί; Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα andro, Μια ομάδα από trappers, είχαν διαρρεύσει ένα βίντεο στο οποίο ο Μανιφάβας έγλειφε μια γυναικεία πατούσα φορώντας ένα γυναικείο εσώρουχο. Ένα άλλο βίντεο, τον έδειχνε να έχει ανοιχτό το στόμα του την ώρα που ένα χέρι τίναζε μέσα του ένα τσιγάρο.

Επίσης, κυκλοφόρησαν προσωπικές άσεμνες φωτογραφίες που είχε στείλει ο Μανιφάβας.

Στο instagram  τον βλέπουμε να λέει: «Είμαι 24 και θέλω να αυτοκτονήσω. Αυτό πιστεύω θέλατε εξαρχής όλοι όσοι το ανεβάσατε (σ.σ. εννοεί τα shaming βίντεο). Πόσο μίσος υπάρχει στην Ελλάδα το 2021. Τέσσερις μήνες σε καραντίνα, ψυχίατρος, ζάναξ αλλά πάντα ο φόβος να μην με ενοχλήσουν ξανά.

Όσο για εσάς που με κράξατε και με ξεφτιλίσατε, μπράβο. Δεν θα με ξαναδείτε, αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ. Ελπίζω με αυτό που θα κάνω τώρα να ξυπνήσει η κοινωνία. Λένε πρέπει να θυσιαστεί ο ένας, για να σωθούν οι υπόλοιποι. Χάρηκα που σας γνώρισα, σας συγχωρώ που δεν με καταλάβατε».

Ο Lamanif που αγνοείται, με τους στίχους του έκανε λεκτικές επιθέσεις, υποτιμώντας άλλους ανθρώπους, κοροϊδεύοντας το χρώμα των μαλλιών τους ή την καταγωγή τους. Απειλούσε ανοιχτά ότι θα βλάψει ανθρώπους, άφηνε υπαινιγμούς για τις συντρόφους άλλων.

Αυτό, εκνεύρισε έντονα ορισμένους, μεταξύ των οποίων ο Light, ο CJ, κι ο ThugSlime.

Απευθυνόμενος στους 335 χιλιάδες ακολούθους του, ο Light διαβεβαιώνει τώρα ότι ο Μανιφάβας δεν θα υλοποιήσει την απειλή του και τονίζει:«Επειδή γνωρίζω πόσο ψεύτης και χειριστικός είναι, μπορώ να σας εγγυηθώ ότι δεν θα αυτοκτονήσει. Θα κάνει κάποια πολύ θλιβερή και αστεία απόπειρα, μόνο και μόνο για να ανεβάσει story από το νοσοκομείο, για να κάνει την Ιωάννα Τούνη 2, να κάνει τέλος πάντων τον καημένο».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Lamanif: Ο τράπερ που αγνοείται και η κόντρα του με τον Light!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.