ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lamanif: Θρίλερ με την υπόθεση εξαφάνισης του 24χρονου ράπερ

Θρίλερ με την υπόθεση εξαφάνισης του ράπερ Lamanif στη Θεσσαλονίκη
Lamanif: Θρίλερ με την υπόθεση εξαφάνισης του 24χρονου ράπερ

Θρίλερ με την υπόθεση εξαφάνισης του ράπερ που είναι γνωστός ως Lamanif, με τον 24χρονο να αγνοείται μετά την ανακοίνωσή του μέσω Social Media πως θα βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο ράπερ Lamanif από τη Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε μέσω των Social Media πως σκοπεύει να βάλει τέλος στη ζωή του και έκτοτε αγνοείται.

Σε ένα σοκαριστικό βίντεο, ο 24χρονος σημείωσε πως δεχόταν απειλές από οργανωμένο κύκλωμα το οποίο τον είχε στοχοποιήσει και τον απειλούσε ότι θα δημοσιοποιήσει σεξουαλικό υλικό από προσωπικές του στιγμές, κάτι που εν τέλει έγινε.

Εμφανώς σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ο Lamanif που έχει κόντρα με τον Light είπε πως το συγκεκριμένο θα είναι το τελευταίο βίντεο που θα κάνει, καθώς θα βάλει τέλος στη ζωή του.

Το Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια κατόπιν δεκάδων καταγγελιών που έλαβε από χρήστες του διαδικτύου προώθησε άμεσα το συμβάν στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος προκειμένου να διερευνήσει την υπόθεση και να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Πάντως, ο πατέρας του 24χρονου επικοινώνησε νωρίτερα με το Ινστιτούτο μας καταγγέλλοντας και ενημέρωσε πως δεν έχει καμία ενημέρωση από το παιδί του από χθες (8/2) στις 18:00 η ώρα.

Σύμφωνα, επίσης με τα λεγόμενα του πατέρα, ο ίδιος επικοινώνησε με τοπικό αστυνομικό κέντρο της περιοχής που διαμένει ο 24χρονος και οι αρχές τον συμβούλεψαν να προχωρήσει στη διαδικασία δήλωσης εξαφάνισης.

Να σημειώσουμε ότι  Lamanif και Light (ο δημοφιλής τράπερ), έχουν κόντρα  και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Lockdown – Αττική: Αυτά τα καταστήματα θα λειτουργούν από την Πέμπτη – Τι «παίζει» με τα take away

Θεσσαλονίκη: Φοιτητές απέκλεισαν το ΑΠΘ ως αντίδραση στο νόμο Κεραμέως

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Lamanif: Θρίλερ με την υπόθεση εξαφάνισης του 24χρονου ράπερ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.