ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lamanif: Silver Alert για την εξαφάνιση του!

Η εξαφάνιση του τράπερ Lamanif συνεχίζει να απασχολεί τις αρχές και πλέον σήμανε Silver Alert!
Lamanif: Silver Alert για την εξαφάνιση του!

Η εξαφάνιση του τράπερ Lamanif συνεχίζει να απασχολεί τις αρχές και πλέον σήμανε Silver Alert!

Ο Λάμπρος Μανιφάβας γνωστός και ως Lamanif, 24 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι του τη Δευτέρα 8 Φερβουαρίου 2021 στην περιοχή Ραντάρ, στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης. Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,85m. και είναι κανονικού βάρους.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε γκρι μπουφάν με άσπρα μανίκια, κίτρινο φούτερ και μαύρο παντελόνι με κίτρινη γραμμή στο πλάι.

Φέρει τατουάζ στο πρόσωπο, στο λαιμό και στα χέρια.

Η Γραμμή Ζωής, ειδοποιήθηκε από τους συγγενείς του την 10/02/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο ίδιος ο Lamanif ανακοίνωσε ότι πριν λίγες μέρες θα αυτοκτονήσει.

Όπως αναφέρει το thestival, ο λόγος ήταν ένα  video του Lamanif με προσωπικές ερωτικές του στιγμές το οποίο ανέβηκε στο διαδίκτυο. Έκτοτε αγνοείται.

Ο πατέρας του  γνωστού στην τραπ μουσικη ως Lamanif κατήγγειλε στο Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια ότι δεν έχει νέα του παιδιού του από το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γιαγιά του 24χρονου δήλωσε το απόγευμα της Τρίτης την εξαφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα Θερμαϊκού.

Οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Θυμίζουμε ότι ο νεαρός που έπαιζε παλιότερα ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του ΠΑΣ είχε κόντρα με τον διάσημο τράπερ Light, ο οποίος χθες είπε ότι ο Μανιφάβας…έστησε την εξαφάνιση του!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Lamanif: Silver Alert για την εξαφάνιση του!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.