ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown – Χριστούγεννα: Καμία μετακίνηση από νομό σε νόμο κατά τη διάρκεια των εορτών

Lockdown - Χριστούγεννα: Χωρίς εκδρομές και την περίοδο των εορτών η Ελλάδα. Καμία μετακίνηση από νομό σε νόμο σε όλη τη διάρκεια.
Lockdown – Χριστούγεννα: Καμία μετακίνηση από νομό σε νόμο κατά τη διάρκεια των εορτών

Lockdown – Χριστούγεννα: Τελείως διαφορετικά για όλους τους Έλληνες θα είναι τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά φέτος. Κι αυτό καθώς θα περάσουμε τις γιορτές αυτές στο σπίτι και στην πόλη διαμονής μας, λόγω της πανδημίας.

Οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί σε ολόκληρη την επικράτεια έχουν οδηγήσει την Κυβέρνηση σε πανελλήνιο lockdown προκειμένου ο covid-19 να μην εξαπλωθεί περισσότερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του DNews κατά τη διάρκεια των εορτών δεν θα επιτρέπεται καμία μετακίνηση από νομό σε νομό. Παράλληλα σύμφωνα με τον κυβερνητικό σχεδιασμό θα παραμείνουν κλειστά και όλα τα τουριστικά, χειμερινά θέρετρα αλλά και τα χιονοδρομικά κέντρα.

Σε κάθε περίπτωση όπως είχε αποκαλύψει το Dnews το σχέδιο της κυβέρνησης είναι το χριστουγεννιάτικο τραπέζι θα γίνει σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο έως 9-10 άτομα.

Lockdown – Χριστούγεννα: Δείτε παρακάτω ρεπορτάζ για την εξέλιξη της κατάστασης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ψώνια με ραντεβού, sms, click away και μάσκες (vid)

Black Friday: Μαζικές οι παραγγελίες, ακόμη και το… Πάσχα η παράδοση των προϊόντων!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Lockdown – Χριστούγεννα: Καμία μετακίνηση από νομό σε νόμο κατά τη διάρκεια των εορτών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.