ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mad Clip: Έχει δηλώσει πως ήθελε να γίνει «Αθάνατος» όπως ο 2Pac

O Mad Clip που έχασε την ζωή του σε τροχαίο, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, είχε δυστυχώς την ίδια κατάληξη με τους αγαπημένους του 2Pac
Mad Clip: Έχει δηλώσει πως ήθελε να γίνει «Αθάνατος» όπως ο 2Pac

O Mad Clip «έφυγε» σήμερα τα ξημερώματα, μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα, στο οποίο ενεπλάκη στην περιοχή της Βουλιαγμένης.

Mad Clip: ΣΟΚ – Νεκρός σε τροχαίο ο δημοφιλής ράπερ!, που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, στην Βουλιαγμένη, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Ο γνωστός τράπερ, γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη και ήρθε στην Ελλάδα για να πραγματοποιήσει το όνειρο του. Τα κατάφερε καθώς οι νέοι διασκέδαζαν με τα τραγούδια του.

Τα οποία έχουν εκατομμύρια προβολές, ενώ έχει χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram. Έλυσε το οικονομικό του πρόβλημα και είχε την μεγάλη ζωή που επιθυμούσε. Είχε αγάπη για τα ακριβά αυτοκίνητα, έτσι απέκτησε την Porshe του, στην οποία έζησε και τις τελευταίες του στιγμές.

Η τραγική ειρωνεία είναι πως θαύμαζε πολύ τους ράπερ που είχαν φύγει από την ζωή. Τους 2 Pac, Biggie Smalls, που άκουγε την μουσική τους.

Χαρακτηριστικά είχε τονίσει: «Από μικρό παιδάκι είχα έναν ενθουσιασμό με τη μουσική, πάντα τη γούσταρα. Θαύμαζα πολύ τους ράπερ που είχαν φύγει απ’ τη ζωή, τους 2 Pac, Biggie Smalls κι άλλους που άκουγα τη μουσική τους και ήταν σαν να υπήρχαν ακόμα, θαύμαζα αυτού του είδους την αθανασία».

Έτσι απέκτησε δυστυχώς την μουσική «αθανασία», όπως και τα ινδάλματα του. Περίπου δύο χρόνια αφού γνωστοποίησε τα συναισθήματα του, για τους συγκεκριμένους ράπερ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mad Clip (@madclip)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Mad Clip: Ραγίζουν καρδιές οι αναρτήσεις του FY-Ήταν μαζί του στον ίδιο γάμο

Mad Clip: Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα – Έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα!

Τσιτσιπάς: Δυσκολεύτηκε αλλά πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του US Open!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Mad Clip: Έχει δηλώσει πως ήθελε να γίνει «Αθάνατος» όπως ο 2Pac», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.