ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μανώλης Κονταρός: Ο ερμηνευτής που ξεπέρασε τον κορονοϊό και διασκεδάζει ακόμα τον κόσμο (vid)

Ο Μανώλης Κονταρός μαγεύει με την φωνή του έχοντας ξεπεράσει και τον κορονοϊό.
Μανώλης Κονταρός: Ο ερμηνευτής που ξεπέρασε τον κορονοϊό και διασκεδάζει ακόμα τον κόσμο (vid)

Ο Μανώλης Κονταρός κάνει αυτό που ξέρει καλά και λατρεύεται να διασκεδάζει τον κόσμο με την φωνή του και την κρητική μουσική.

Είναι γνωστή η περιπέτεια υγείας που είχε με το δυστύχημα το 2010. Κόντεψε να πεθάνει. Πάλεψε και πλέον είναι καλά αν και έχει κινητικά προβλήματα. Το θετικό είναι πως μπορεί να σταθεί ακόμα και όρθιος.

Τον χαίρεται η οικογένεια του και όλος ο κόσμος για το σθένος του. Αλλά και την φωνή του. Που με τα τραγούδια του ταξιδεύει όσους τον ακούν από κοντά.

Σε μια από τις πρόσφατες συνεντεύξεις του είχε δηλώσει: «Όπως ξέρει όλος ο κόσμος, μετά από ένα τροχαίο που είχα έχω σοβαρά κινητικά προβλήματα. Αλλά όταν υπάρχει ψυχική δύναμη και διάθεση, όλα ξεπερνιούνται. Πάντα υπάρχει κάποιος άνθρωπος δίπλα μου που με βοηθάει. Αλλά πιο πολύ με βοηθάνε οι φίλοι μου, όπου χρειάζεται, κι έτσι δεν συναντώ δυσκολίες, είμαι καλά».

Τον Μάρτιο πέρασε μια ακόμα περιπέτεια. Αυτή του κορονοϊού. Δεν ήταν εύκολη. Αλλά όπως δήλωσε και ο ίδιος το ξεπέρασε και αυτό. Όλοι γνωρίζουν πως χρειάζεται ένα διάστημα για να επανέλθει ο οργανισμός. Πόσο μάλλον του Κρητικού καλλιτέχνη. Που έχει περάσει πολλά με την υγεία του. Αλλά το άφησε πίσω του και γρήγορα μάλιστα.

Κι έτσι ο κορονοϊός  δεν του χάλασε τα σχέδια που είχε για το καλοκαίρι. Βασικά βρέθηκε στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου σε μερικές συναυλίες. Και κυρίως ήταν στην αγαπημένη του Κρήτη. Πολλές οι εκδηλώσεις στις οποίες συμμετείχε.

Πάντα έδινε και συνεχίζει να δίνει τον καλύτερο του εαυτό. Τα τραγούδια και η φωνή του είναι κάτι το μοναδικό.

Πάρτε μια γεύση πως ο Μανώλης Κονταρός μπορεί να σε καθηλώσει, από μια παρουσία του σε φιλικό σπίτι.

Διαβάστε επίσης

«Θέλω να μου λες» το νέο τραγούδι από τον Μανώλη Κονταρό (vid)

Αποστολάκης – Ανασχηματισμός: Σολάρουν στο Twitter με το φιάσκο του όχι

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Τρόμος στο Περιστέρι: Άνδρας επιτίθεται σε γυναίκες με μικρά παιδιά – Απόγνωση από τους κατοίκους

Τρόμος στο Περιστέρι: Άνδρας επιτίθεται σε γυναίκες με μικρά παιδιά – Απόγνωση από τους κατοίκους

Ο φόβος και ο τρόμος έχει γίνει άνδρας στο Περιστέρι που βρίζει γυναίκες με παιδιά.

Κοινωνία
Κοινωνία: Νέα απάτη με μήνυμα δήθεν από την ΑΑΔΕ για «επίδομα θέρμανσης»

Νέα απάτη με μήνυμα δήθεν από την ΑΑΔΕ για «επίδομα θέρμανσης»

Η Αστυνομία προειδοποιεί να μην ανοίγονται ύποπτοι σύνδεσμοι, να ελέγχεται πάντα ο αποστολέας και να μην κοινοποιούνται κωδικοί ή στοιχεία καρτών.

Κοινωνία
Κοινωνία: Επίθεση με μαχαίρι στο Γαλάτσι με οπαδικά κίνητρα και δύο τραυματίες

Επίθεση με μαχαίρι στο Γαλάτσι με οπαδικά κίνητρα και δύο τραυματίες

Νέο σοβαρό περιστατικό οπαδικής βίας στο Γαλάτσι με δύο τραυματίες και έρευνα από το Τμήμα Αθλητικής Βίας.

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Αντικατασκοπεία made in China; – Για τους «Κινέζους» κατασκόπους μαθαίνουμε τα πάντα αλλά για τους Τούρκους το απόλυτο σκοτάδι

Αντικατασκοπεία made in China; – Για τους «Κινέζους» κατασκόπους μαθαίνουμε τα πάντα αλλά για τους Τούρκους το απόλυτο σκοτάδι

Ο σμήναρχος-κατάσκοπος της Κίνας «βγήκε» στα πρωτοσέλιδα ελέω ΗΠΑ, αλλά για πλήθος άλλων περιπτώσεων δεν συμβαίνει το ίδιο

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Κορωπί: Συγκινητική διάσωση ηλικιωμένων από αστυνομικό που τους έβγαλε από χείμαρρο – «Έπεσα αναίσθητος και μου έλεγε ‘’δεν σε αφήνω’’»

Κορωπί: Συγκινητική διάσωση ηλικιωμένων από αστυνομικό που τους έβγαλε από χείμαρρο – «Έπεσα αναίσθητος και μου έλεγε ‘’δεν σε αφήνω’’»

Το περιστατικό έγινε στις 21 Ιανουαρίου - Ο δρόμος είχε γίνει χείμαρρος και ο αστυνομικός απεγκλώβισε το ζευγάρι ηλικιωμένων με δεμένα σεντόνια

Κοινωνία
Κοινωνία: Επιτέλους κοινή λογική: Η διαφήμιση της ΙΟΝ BREAK που «κολάκευε» τη νεανική παραβατικότητα και η απόφαση να απαγορευτεί στην τηλεόραση

Επιτέλους κοινή λογική: Η διαφήμιση της ΙΟΝ BREAK που «κολάκευε» τη νεανική παραβατικότητα και η απόφαση να απαγορευτεί στην τηλεόραση

Απαγορεύτηκε διαφημιστικό που έδειχνε μια συμμορία νέων να ληστεύουν το εργοστάσιο της ION, διαφεύγοντας με «λεία» τις σοκολάτες

Κοινωνία
Κοινωνία: Συνέλαβαν στρατιωτικό μέσα σε στρατόπεδο για κατασκοπεία υπέρ των Κινέζων

Συνέλαβαν στρατιωτικό μέσα σε στρατόπεδο για κατασκοπεία υπέρ των Κινέζων

Η χρήση ειδικής συσκευής από τον αξιωματικό με λογισμικό καταγραφής και η αποστολή υλικού μέσω φωτογραφιών άφησε ψηφιακά ίχνη.

Κοινωνία
Κοινωνία: Πρόστιμα 300 ευρώ επειδή έβγαλαν τα σκυλιά τους βόλτα χωρίς λουρί και 100 ευρώ για παράληψη άμεσου καθαρισμού

Πρόστιμα 300 ευρώ επειδή έβγαλαν τα σκυλιά τους βόλτα χωρίς λουρί και 100 ευρώ για παράληψη άμεσου καθαρισμού

Επίσης επιβλήθηκαν δύο πρόστιμα των 1000 ευρώ για παράληψη ετήσιου κτηνιατρικού ελέγχου.

Κοινωνία
Κοινωνία: Σύλληψη παλαίμαχου της ΑΕΚ για υπόθεση ναρκωτικών

Σύλληψη παλαίμαχου της ΑΕΚ για υπόθεση ναρκωτικών

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ συνελήφθη στις Αχαρνές για διακίνηση ναρκωτικών μαζί με ακόμη ένα άτομο σύμφωνα με την Αστυνομία

Κοινωνία