ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήδεια: Που θα ρίξει μισό μέτρο χιόνι το βράδυ στην Αττική

Μήδεια: Που θα ρίξει μισό μέτρο χιόνι το απόγευμα σ την Αττική ανέφερε ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός.
Μήδεια: Που θα ρίξει μισό μέτρο χιόνι το βράδυ στην Αττική

Μήδεια: Που θα ρίξει μισό μέτρο χιόνι το απόγευμα σ την Αττική ανέφερε ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός.

Από τις βραδινές ώρες της Δευτέρας θα αρχίσει ξανά να χιονίζει σε Πάρνηθα, Κιθαιρώνα και Πεντέλη ενω στα Βόρεια Προάστια η χιονόστρωση θα φτάσει τους 5 πόντους.

Από Αττική Οδό και πάνω η χιονόστρωση θα φτάσει τα 10 και 20 εκατοστά ύψος, ενώ σε περιοχές όπως η Πεντέλη και η Ιπποκράτειος Πολιτεία το χιόνι θα φτάσει μέχρι και το μισό μέτρο.

Τα φαινόμενα θα συνεχιστούν μέχρι και τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Για την Τετάρτη, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, στα δυτικά ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος καιρός. Στα βόρεια θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με ασθενείς χιονοπτώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές θα έχουμε νεφώσεις με χιονόνερο και χιονοπτώσεις οι οποίες θα είναι κατά τόπους πυκνές στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, στα ορεινά και ημιορεινά της Κρήτης και βαθμιαία και σε περιοχές της Κρήτης με χαμηλό υψόμετρο.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, που από το μεσημέρι θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 7 με 9 και στο Αιγαίο τοπικά έως 10 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα και θα σημειωθεί παγετός, στα κεντρικά και βόρεια ισχυρός. Στα βόρεια ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους ολικός.

Μήδεια: Που θα ρίξει μισό μέτρο χιόνι το βράδυ στην Αττική

Διαβάστε επίσης:

Αθήνα 1934: Με χιονοπέδιλα στην Πανεπιστημίου (Pics)

Χιόνια – Μήδεια: Στον πάγο σήμερα και το «Καλαμάκι Ζυμαράκι» (φώτο)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μήδεια: Που θα ρίξει μισό μέτρο χιόνι το βράδυ στην Αττική», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.