ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μίκης Θεοδωράκης: Το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο μας Έλληνα μουσικοσυνθέτη – LIVE

Ο Μίκης περνά στην αιωνιότητα καθώς φίλοι και συγγενείς λένε το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο μας Έλληνα μουσικοσυνθέτη.
Μίκης Θεοδωράκης: Το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο μας Έλληνα μουσικοσυνθέτη – LIVE

Μίκης Θεοδωράκης: Πλήθος κόσμου βρίσκεται στο χωριό Γαλατάς Χανίων με την νεκροφόρα που μετέφερε τον αξεπέραστο Μίκη να περνά από τα στενά και οι άνθρωποι να τον χαιρετούν με λουλούδια και σιγομουρμουρίζοντας τις σπουδαίες συνθέσεις που μας χάρισε ο Μίκης Θεοδωράκης.

Η αυτοκινητοπομπή πέρασε και από το πατρικό σπίτι του μουσικοσυνθέτη όπου έκανε μία μικρή στάση ενώ στη συνέχεια έφτασε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου. Ο κόσμος που βρέθηκε στην εκκλησία ή που ήταν στα μπαλκόνια των σπιτιών τραγουδούσε το «Σώπα όπου να ‘ναι θα σημάνουν οι καμπάνες».

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου όπου θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία βρίσκονται τα παιδιά του Μίκη, Γιώργος και Μαργαρίτα, τα εγγόνια του και άλλα μέλη της οικογένειας ενώ παρίσταται η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και άλλα πολιτικά πρόσωπα καθώς και εκπρόσωποι του πολιτισμού.

Δείτε live εικόνα από την ΕΡΤ:

Διαβάστε ακόμη:

Συνοικία το Όνειρο: Ο Μίκης Θεοδωράκης έντυσε μουσικά το μεγαλύτερο κινηματογραφικό αριστούργημα (Vid+Pics)

Μίκης Θεοδωράκης: Ο συγκλονιστικός αποχαιρετισμός του Δημήτρη Κουτσούμπα

Mad Clip: Το video ντοκουμέντο με το οποίο αποκάλυπτε τις σχέσεις με την οικογένεια του

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μίκης Θεοδωράκης: Το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο μας Έλληνα μουσικοσυνθέτη – LIVE», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.